10. august 2011

Pus møter arbeidshest

mohair i vinden
Utrolig moro å høre om dere andres første genserprosjekter; det gikk mye i pusegarn og åttitallet, skjønner jeg! Hoho! Muligens derfor jeg fikk endel blandete, nei-ikke-gjør-det-kommentarer da jeg blogget at jeg hadde startet på en mohairgenser.
Magefølelsen er fremdeles blandet, så den ligger i kurven ennå, men jeg gjør et nytt puseforsøk med å kombinere Silk Mohair med Sisu, altså kosemoseoverdosegarn møter superstraighte og hverdagslige sokkegarn i lang jakke til meg selv. Vi får se. Jeg har allerede byttet farge, og er spent på om det blir brukendes.
Ellers må jeg dra frem Strikkepanjas første genser; jeg trodde jeg var ambisiøs tenåring! Jeg bøyer meg i støvet for ungdommelig pågangsmot! Og muligens der ligger kanskje løsningen? Så lenge ingen forteller deg at du ikke får det til, så får du det til (om resultatet muligens blir litt kreativt :)

5 kommentarer:

 1. det blir spennende,med sisu får du til alt,absolutt favorit gar,muligens fordi jeg har hamstret 17 kilo av det:)

  har jeg foresten sagt at det er godt å se deg i blogg verden igjen:)

  ha en fin uke Merete:)

  SvarSlett
 2. Det var en fin jakke, gleder meg til å se resultatet med den garnblandingen. =)

  SvarSlett
 3. Spennende å se resultatet av pus og sisu garnet. Og enig med deg over strikkepanjas første prosjekt, det var bare WOW!!

  SvarSlett
 4. Haha! Takk takk :-) Ungdommelig overmot, kanskje? Men det er inspirerende å huske at jeg en gang har strikket denne genseren. Om resultatet er en smule crazy. Det må nesten legges til at utenom denne genseren, gikk jeg utelukkende i svarte klær :-D

  SvarSlett
 5. Dette må være akkurat samme jakke som kåpa vi har strikket til mindre jenter? Morsomt at du er så kreativ og prøver litt andre kombinasjoner av garn. Gleder meg til å se hvordan det blir :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.