30. desember 2009

romjulsstrikk

IMG_6595

Joda ,det strikkes i romjulen også, men å få tatt bilder av dette i dagslys har vist seg å være trøblete, når smågutter er snørrete og må være inne, og småpiker våkner fra spebarnsdvalen og forlanger mer oppmerksomhet.

Jeg hadde med et lite lass med garn på juleferie, og har fått brukt litt av det, her er en lue til meg selv fra Vogue knitting/Designer knitting høst 2009. Et kjapt og enkelt prosjekt i tynn alpakka (1,2 nøster) og godt og varmt siden kanten er dobbel, men jeg ble sånn passe fornøyd, den var kulere på modellen enn meg selv (igjen). Luer til meg selv er jeg sjeldent fornøyd med, satser på at 2010 bringer en lue jeg kommer til å bruke mer. Det er kaldt nordpå, så jeg bør ha mer enn en lue jeg liker.

IMG_6628

Årskavalkade kommer når frøkna gir meg hendene fri!

14 kommentarer:

 1. Jeg synes lua var kjempefin, jeg - men ble også fascinert av den brune jakken til lille-gull. Du har kanskje lagt ut bilder av den tidligere?

  Ha en trivelig nyttårs-helg :-)

  SvarSlett
 2. Tøff lue! - og den kan vel komme godt med så kaldt som det er nå om dagen :o)

  Takk for i år og riktig godt nytt år 2010 til deg og dine :))

  SvarSlett
 3. Jeg synes det er en fin hue. Hvor hun dog vokser den lille frøken.

  SvarSlett
 4. Hua di er jo skikkeleg fin! Eg kunne godt tenkt meg ei sånn. Alpakka er godt og varmt rundt øyrene.

  SvarSlett
 5. Luen ser veldig fin ut på bildet, men jeg kjenner til problemet med at luer ikke alltid (ofte) blir slik man har sett det for seg. Jeg syns du skal prøve en boblehue, du kan ikke slå feil med den ;-)

  Lille frøken er blitt stor - og veldig søt!

  SvarSlett
 6. Kjempe fin lue, og nydelige barn du har. Tusen takk for kjempe mange fine blogginnlegg i 2009, og ønsker deg et godt hobbyår i 2010 :)

  SvarSlett
 7. Lua var veldig flott! Og jakka til gullet også! Har litt problemer med luer selv. Men kanskje jeg burde anbefale lua mi?;)

  http://frkbadegakk.blogspot.com/2009/12/ullete-optimisme-sett.html

  Den er gøy å strikke hvis man ikke finner ut at man har strikka feil rett før felling, og dermed er nødt til å rekke opp så og si hele dritten fordi man er for pirkete til å klare å se på feilen hver gang man ser lua...

  SvarSlett
 8. Fin lue og jakke og baby:)
  Hvis du ønsker en baggy lue,tror du det er lettere å justere lengden om du starter på toppen og strikker nedover og prøver etter hvert?
  Jeg tror egentlig vi alltid syns luer til oss selv er litt vanskelig jeg .
  Takk for morsomme blogg inlegg i året som gikk og godt nyttår!

  ingridm

  SvarSlett
 9. Jeg syntes luen din var fin jeg, vanskelig det der med luer. Jeg har strikket haugevis av luer i år, men ikke funnet noen som egentlig passer... men det blir vel plutselig en vakker dag:) Ønsker deg et riktig så godt nytt år, klem

  SvarSlett
 10. Nytter ikke snike inn uomtalte strikkeplagg her, nei! Vi oppdager dem :) Ser ut som en februar-jakke fra Elizabeth Zimmermanns Knitters Almanac? Den var utrolig fin i en sånn naturbrun farge!

  Luen var stilig på storegutt, ja! Syns nå du er flink til å få både strikket og blogget endel, jeg :)

  SvarSlett
 11. Bare en snartur innom for å ønske deg et hjertelig godt strikkeår!

  SvarSlett
 12. Fin lue - jeg strikket en slik til jentungen i høst. Til meg selv liker jeg ikke luer som ikke strammer sånn rundt hodet.

  Godt nytt år til deg, og så gleder jeg meg til å se alt det flotte jeg vet du kommer til å lage i år!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.