20. mars 2017

Kjære alpakkanøster

IMG_6963


Kjære Merete.


Vi alpakkanøster har ligget her lenge i skuffen og blitt stadig skuffet (hohoho, vi alpakkanøster liker ordspill), for du plukker stadig ull, ull og atter ull ut av skuffen under oss. Der er det stor trafikk, skjønner vi. Rene E6 og rushtrafikk.
 Har du glemt at det er en skuff med alpakka her? Eller skal vi kontakte låsesmed? Eller kartverket, så de kan hjelpe deg finne veien?


Hilsen
litt fornærma alpakkanøster


Kjære alpakkanøster!
Dere er ikke glemt! Det er ikke deg, det er meg. Eller.. det er mest det at jeg blir så inspirert av det siste jeg holder på med, at jeg bare tenker på hvordan jeg kan bruke det på neste prosjekt, at jeg da forsvinner i tankebaner, og bare tenker ullullull hvis ull var det siste jeg holdt på med.
Ta en titt i skohylla mi, for eksempel. Der er det tre par svarte småsko. Jeg kommer litt lett i en stim.
Lover å kikke litt nedi skuffen deres neste gang. Lover.

Xoxoxo MereteIMG_6960


Kjære Merete!

Takk for besøk! Vi beklager at vi ble litt ivrige og lovet at det skulle holde med brune nøster til en ettårsgenser, Vi ble litt revet med i gleden over å bli regnet med. Så da regnet vi litt feil.

Suss, alpakkanøstene


Kjære alpakkanøster!
Jeg ble også litt revet med når jeg skulle fylle på med litt blått på toppen. Det hadde jo holdt med et nøste i blått, men det stripetemaet funket så bra med to blåfarger. Jeg tror den lyseste blåfargen ropte at den ville være med, og jeg klarte ikke si nei.
Hva er skjedd med meg? Jeg hører alpakkanøster rope etter meg på garnbutikken, og lar meg overtale til å kjøpe det, selv om jeg skulle bare ha ett nøste.

Forvirret hilsen
Merete.Kjære Merete.

Du brevveksler med garnlageret ditt. Just saying.

Medfølende hilsen
alpakkanøstene

Ps; vi synes ettårsgenseren ble riktig så fin. Heia nøstebarnklassikeren -Enkel nøstebarngenser, og masse brun og blå alpakka. Dette kan vi gjenta en dag.11 kommentarer:

 1. ROFL!!!!


  Du er herlig, Merete.

  SvarSlett
 2. Sånn kan det gå :-) Lurer på om jeg skal prøve å lytte til mine alpakkanøster også, må høre godt etter i så fall, de har gitt opp å rope på meg, tror jeg...

  SvarSlett
 3. Gjorde akkurat nå dagen litt lysere med litt latter å lese akkurat dette blogginnlegget. Kreativ og morsom vri det kan jeg like og som alpakkanøstene sier etterårsgenseren ble riktig så fin:)

  SvarSlett
 4. "Du brevveksler med garnlageret ditt. Just saying". EG LO!!!
  Du er så herleg, Merete!!

  SvarSlett
 5. Striper gjør seg virkelig altså. Stilig genser. Kjekt å få brukt litt av lageret. Mine alpakkanøster lider litt av samme skjebne som dine og blir stort sett taperen sammenlignet med ulla som ligger i skuffen under.

  SvarSlett
 6. He, he, skjønne deg, lykke til med alpakka'en, fint ble det!

  SvarSlett
 7. Synes du er så flink til å skrive, og flink til å strikke også. Jeg er enig i at det gjorde seg med to farger blått også. Du må nok fortsette å snakke med garnlageret ditt.

  SvarSlett
 8. så morsom tekst! ble minnet på mine alpakkenøster...

  SvarSlett
 9. I love it!!!!:)
  Herlig genser! Den Nøstebarngenseren er kjekk!

  SvarSlett
 10. Knis. Det ble jo en fin liten genser av all brevvekslingen, da.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.