25. oktober 2015

Baby Einstein

IMG_4330

Hjernefrys må såklart unngås, også for de aller minste. Problem solved. (Fun fact, forresten, jeg kan ikke huske å hatt hjernefrys. Tross store mengder isinntak og brus med isbiter. Enten har jeg ikke hjerne, eller så liker hjernen min is.)

Så da jeg skulle strikke noe i barselgave til min lure kollega, så var det på sin plass med en liten hjernelue, så de har sjansen til å kle ut barnet til Halloween (om fødselsdatoen blir før det) , oppdra småtten som gal forsker, eller kaste den og lure på hva i alle dager folk får seg til å gi i barselgave.

Jeg har strikket en hjernelue til voksen før (og vurderer en til innen slutten av neste uke, sånn for å matche mine gamle labfrakker), og da brukte jeg Brain Hat, et mønster som tipser bra om hvordan legge icorden på lua for å få hjernelookalike, og oppskrift på innerlua som du syr hele greia på.

Denne gangen strikket jeg en minilue til innsiden, strikket noen kilometer med icord på strikkemølle (neten et must, ellers blir du koko), og sydde fast til innerlua. Det gikk med 55 gram Sisu i dragsuget, flaks jeg kjøpte opp all Coop Nesna sitt restlager av hjernerosa Sisu da fargen gikk ut.

Joda, jeg strikket noe vettugt og, det kommer i en annen post.

7 kommentarer:

 1. Trodde det først var til et Halloween utkledsel du hadde mekka jeg . Men Joda , det her blir nok en barselgave som blir husket med humor, håper jeg.
  Jeg syns den ble kul, for en jobb med strikkemølla !

  SvarSlett
 2. Artig! Garantert ikke en gave de får to av. :)

  SvarSlett
 3. Ha, ha kjempebra og herlig lue :)

  SvarSlett
 4. He he - mest geniale barselgave ever!!! Skulle gjerne sett ansiktet til mottaker - dette må jo bli en hit i alle barselgrupper :-) Godt du har strikkemølle - genial oppfinnelse. Kanskje oppfinneren hadde hjernelue??? :-)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.