20. oktober 2015

Frosne blåbær

IMG_4349

Hva gir man til en venn som er strikkeglad? Strikkede gaver, såklart!

Jeg har strikket blåbærvotter før, og strikker dem gjerne igjen, for det er et greit mønster å memorere, så vottene flyr omtrent av pinnene. En vakker dag skal jeg ha et par selv og.  Dette ble et par frosne blåbær, eller er det andre bær som er turkisblå? Turkisblå og grønt og lysegrått ble veldig fint sammen.

Vottene ble påbegynt på strikkekinofestival i Fredrikstad, og garnvalget, Shetland 4-ply fra Blacker yarns, var midt i blinken for mottager, siden det er ull fra Shetlandsau, og vi drømmer om en gang å ta turen til Shetland på Shetland wool week. Vi kan drømme, men i mellomtiden kan ulla derfra varme kalde hender.

Strikker du votter fra Eventyrvotteboka vår, har vi en liten konkurranse gående på Instagram for tiden, votteflora! Regler og tips finnes her, og så holder vi trekning blant de som deltar. Stas!


IMG_4352

Jeg er også i gang med høststrikk, en ullbukse som høsten gikk inn for å matche perfekt! Snakker om at naturen gjør en innsats for å tilpasse seg strikketøyet mitt.


8 kommentarer:

 1. Wow! Så utrolig flotte votter! Heldig den mottageren:-) Er det oppskrift på disse eventyrvotteboka tro? Ønske seg til jul kanskje:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. De er i Eventyrvotteboka, ja! Anbefales!

   Slett
 2. Flotte votter! Fargene minner kanskje litt om halvmodne einebær?

  Greit at naturen tilpasser seg, hihi!

  SvarSlett
 3. Nydelige farger! Og lekkert garn, I like.
  Jeg har begynt på disse vottene engang, men Sjølingstadsgarnet ble for tjukt. Nå fikk jeg lyst å prøve igjen.

  SvarSlett
 4. Fine! Og veldig fint med høstløvbakgrunn, herlig med gullgult garn til!

  SvarSlett
 5. Så fine votter, jeg har planer om å strikke, men tanken på å strikke to gjør at ytterst få par kommer av pinnene her....

  SvarSlett
 6. Strikkede gaver til strikkere er lurt, de setter nemlig pris på arbeidet som er lagt ned i plagget :) Fine votter, og nydelig blåturkis farge

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.