5. februar 2013

På luejakt

074

Bare innrøm det; å ta luebilder der du ser ut som du er ved dine fulle fem, det er ikke så lett.


Man tager hva man haver, så da vi var ute og måkte oppkjørselen i helgen, benyttet jeg dagslyset til å ta luebilde (ok, til å slutre unna måkingen og ta luebilder, men kunne ikke snike meg inn etter kamera, det ville være for åpenlys unnasluntring, så mobilkameraet er redningen)

056

Unnasluntrer nr 2 og 3. De synes utrolig nok snømåking er kjekt, måtte det vare til seksten-søttenårsalderen. Ved fylte atten, har man ofte litt egeninteresse av å få ut bilen.

039

Lua er Bliss, gratisoppskrift fra garnstudio. Jeg bommet på pinnestr og strikket litt fastere enn jeg trodde jeg gjorde, så jeg får på meg lua, men tror den havner i gavekassa, siden den var litt mer barnestørrelse etter pinnebommerten Jeg ville ha den litt mer baggy.. Og den kan trygt gis bort, strikket i kløfri ull, også kjent som Drops Big Merino. Det er storebroren til Drops Merino Extra fine, fin spenst i garnet, men gjetter på at det siger i større plagg.

80 gram gikk med, og to tinnknapper fra det store knappelageret.

Så luejakten fortsetter! Stay tuned.

18 kommentarer:

 1. Lykke til med jakta! Ser ut som ei god lue, har ikke strikket med det garnet før.

  SvarSlett
 2. Fin lue, synes jeg. Men det er fint at du jakter, så får vi andre glede av at du tester ut mange oppskrifter! :-)

  SvarSlett
 3. En fin lue så blir nok en glad lue-eier :) Du får ha en fin jakt videre!

  SvarSlett
 4. Lua var jo flott, du kan jo bare strikke den en gang til med riktige pinner?
  Å ta bilder av seg selv er vrient og man ser aldri riktig klok ut på dem, men bilde må vi jo ha!
  Fortsatt god uke! :-)

  SvarSlett
 5. Lua var jo flott, du kan jo bare strikke den en gang til med riktige pinner?
  Å ta bilder av seg selv er vrient og man ser aldri riktig klok ut på dem, men bilde må vi jo ha!
  Fortsatt god uke! :-)

  SvarSlett
 6. Stilig... Strikket nettopp 3 slike selv. Brukte Nepal. De siger. Strikket også en i Cotinga, men har ikke hørt fra mottaker om hvordan den er.

  SvarSlett
 7. Fin lue. Mannen vil ha meg til å lage lue til ham. Men nekter å komme med direksjoner. Tipper den blir babyrosa :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Oddsen for rosa er høy! Men Justin Bieber brodert på?

   Slett
 8. Syns den ble fin jeg! Og fin farge! Hvis du ikke er fornøyd med størrelsen, kan du vel bare rekke opp og strikke på nytt? Tror nesten denne havner på strikkelista mi, jeg - til tross for at en nylig opptelling avlørte at jeg hadde 12 luer i omløp... En Dame kan aldri få for mange luer, det er mitt motto :)

  Hvis du er på luejakt, foreslår jeg Wood Hollow-lua. Den funker fint. Jeg har strikket både små og store varianter av den - det er bare å slenge på en ekstra mønsterrapport hvis du vil ha den litt baggy.

  SvarSlett
  Svar
  1. Rekke opp? Når jeg har festet ender som om livet var avhengig av det? Nei, da er det deilig å heller ligge i forskudd i gavekassa.

   Slett
  2. Og takk for tips, Wood Hollow er flott!

   Slett
 9. Lua ble veldig flott da!!
  Digger fargen!!
  Klem fra sør :-)

  SvarSlett
 10. Veldig, veldig fin lue! Knappene gjorde susen.
  Og så fine snømåkerhjelpere!

  SvarSlett
 11. Flott lue i fiiin farge !Stilig med knappene på siden :-)

  SvarSlett
 12. Hehe, helt enig. På hals og luebilder ser man ofte litt rar ut. Likte den øverste bildeversjonen din!:) Skikkelig fin lue synes nå jeg, men er man ikke helt fornøyd kan en likegodt gi den bort i gave til noen som blir det. Jeg, derimot, jobber i kveld med en skikkelig baggy lue til mannen - travelers hat. Blir den bra til han, strikker jeg gjerne en til meg selv og. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 13. Lua ble fin, og for en flott farge. Knappene ble prikken over i- en. Kjenner meg veldig igjen i beskrivelsen av at det ikke er mulig å ta bilder av seg selv med lue på, og samtidig se ut som man er ved sine fulle fem. Hihi! Synes at dine bilder ble kjempefine! Ha en fin kveld. Hilsen Ingrid:)

  SvarSlett
 14. Som sødvanelig rammer du hovedet på sømmet... jeg tror, jeg oftes når over 25 billeder af hue-hovede før jeg finder et, der med rimelighed kan kaldes sobert. Måske man bare skulle grine lidt af sig selv, som du jo minder os om. Det skulle egentlig også være så sundt :)

  SvarSlett
 15. Hmm... pinligt. Jeg glemte helt at skrive, at jeg synes, det er en vældig fin hue. Jeg er ret vild med rillerne på den.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.