7. februar 2013

Hjertesmerte

Hjertesmerte


Aiai!

Mine grafiske sikksakkvotter som jeg bruker utrolig mye, bar plutselig preg av å være høyt elsket. Midt på fingrene kunne jeg kjenne kulda, og når jeg kikket etter, så var de midterste maskene bare en sytrådtynn bit igjen av seg, siste vers var allerede sunget, og de ventet på å gå av scenen og skru av lyset.

Som trofast tilhenger kunne jeg ikke la det skje. Vi har noen vers igjen, og muligens et par fengende refreng også, så jeg stjal litt rød tråd fra sokkene jeg strikker på, og sydde maskesting over de maskene som ikke lenger hadde tenkt å være masker. Og kjedesting rundt, siden jeg ikke klarte helt å få hjerteform med maskestingene.

Innerst inne er jeg en softie. Ikke uttapå. Kliss og klass og romantiske komedier er ikke helt greia mi, så et hjerte gjemt inni håndflata var helt supert. Da kjenner jeg at det er der, men du ser det bare i små glimt når jeg vinker.

Og med nytt hjerte lever votten videre.

18 kommentarer:

 1. Du burde virkelig få betalt for å skrive! Det er en fest hver gang du blogger. Ingen som har hyrt deg til fast spaltist et sted? Jeg mener det! Gi ut bok eller noe, med bloggen på trykk, jeg kjøper! :-)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott, jo! Jeg har jo selv strikka et par slike votter, men etter at jeg ga dem bort, har jeg glemt hvor fine de er. Kanskje jeg må strikke et par til meg selv også? I Sterk, kanskje?

  Hva blir det neste hos deg? Kanskje hjertetransplantasjon?

  SvarSlett
 3. Artig! Så flink du er til å finne på spesielle ting:)

  SvarSlett
 4. Så kult det ble, med et hjerte der!!
  Smart du :-)
  Så har du favorittvottene litt lenger!
  God dag til deg!!
  Klem :-)

  SvarSlett
 5. Ripsgele sa det. Du lager bilder med ord, også tar du jammen vakre bilder med kamera også!

  SvarSlett
 6. Flott utført redningsaksjon!:o)

  SvarSlett
 7. Herlig historie - og det hjertet er helt supert. Er det ikke valentines day snart..... He he

  SvarSlett
 8. Et hjerte i hånden, så skjønt! Ingen tvil - de vottene er elsket! :)

  SvarSlett
 9. God ide! Hjem for å stoppe alle venstrevottene mine med hull i :) Hjerter gleder seg.

  SvarSlett
 10. God idé til stopping av hull eller nesten-hull. Creds til deg for å reparere nesten-hull, forresten. Det krever sin kvinne!

  SvarSlett
 11. Bedre med eit hjerte i handa enn ti holete votter i kurven! Stopping er keisamt men fantastisk klapp-på-skuldra følelse når det først er gjort! Eg sat halvanna time i går med yndlingssokkane til dotter mi...

  SvarSlett
 12. Så lurt det var, da! Kjempesmart og kjempefint! God ide som kan videreføres til andre yndlingsplagg som trenger litt lapping! Flott skrevet. Hilsen Ingrid :)

  SvarSlett
 13. Så lurt. Søtt med eit lite hjarte på votten. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 14. Veldig smart. Og fint ble det også :)

  SvarSlett
 15. Så fin og ikke minst smart løsning på et kjipt problem! Digger de vottene, har akkurat kjøpt garn og lastet ned mønster for å strikke de som gave. Ha en superduper helg!

  SvarSlett
 16. Så søøøt måte å forlenge vottelivet :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.