11. februar 2013

Laaaange striper

Untitled

Som de fleste (?) andre for tiden - hjemme med feberfrøken.
Noe som gav plutselig mulighet til å ta bilde på dagtid av de nye knestrømpene mine.
Stripete feberfrøken til høyre, stripete nystrømper til venstre i sofaen.


Untitled

Og den eneste veien jeg er myk; lotusstilling har aldri vært et problem.
Å ta på tåa med strake ben derimot, ikke sjans.

Samme maskeantallet hele veien (44 masker og pinne 3), og etterpåhæl, men burde muligens økt på leggen, tross smale legger. Men da sitter de godt på hele tiden uten å stramme eller måtte teipes fast.

083

Egentlig skulle jeg bare strikke opp tre nøster med Perfect som har ligget i sokkegarnskuffen, og strikket et par røde sokker i standardstørrelse. Det tok to nøster. Ett nøste lå ensom igjen, og fikk et hvitt nøste på butikken til å spe på for å bli et par sokker til, men når jeg var igang med polkastripene var det fristende å forlenge til knesstrømper. Og så gikk jeg tom for hvitt på sokk to, og måtte kjøpe ett nøste til. Og da var det fristende å kjøpe to sorte nøster for svarthvittstripeknestrømper også.

Altså tilbake til utgangspunktet. Hadde tre nøster, har ennå tre nøster, men nå et par strømper og et par sokker også. Ingen suksess på lagerreduksjon altså. Men om svarthvittstrømpene blir realisert (om ikke noe annet havner på pinnene først) så går jeg i null. Tror jeg.

Og knestrømper er utrolig digg! Hverdagskjolen kom til heder og verdighet igjen, frossenpinnen parkerer nemlig dem om vinteren. Men med ullstrømpebukse og knestrømper (og skibukse ute) er varmen sikret.

Memo til meg selv når jeg kjøper garn:
To nøster Perfect blir ett par damesokker i str 39, tre nøster blir knestrømper(nesten opp til kneet).

14 kommentarer:

 1. Jepp, feber her også. Har akkurat blitt frisk sjøl, så det passa jo bra;) Kjempefine strømper du har strikka! Kule farger sammen! Hvis du vil ha et bittelite tips jeg har lært av tidligere generasjoner, kan du strikke en halv omgang ekstra på den ene strømpen før du lager hæl - da vil "sømmen" komme på innsida av begge bein:)

  SvarSlett
 2. Ai ai ai, du holder motet oppe på tynne pinner og tynt garn - det må være stripene sin skyld. Jeg for min del bor i hverdagskjoler nå på vinteren, det er så lett å kle seg varmt under. For under dongeribuksa går det ikke ullstillongs, men under tightsen, derimot....

  SvarSlett
 3. Digger rødt!

  Digger striper!


  Herlige strømpene.

  God bedring til den syke!

  SvarSlett
 4. Om du ikke minsket lageret så ble det en liten rotering ;) Gjelder å se det positive! Og ikke minst fikk du deg noen flotte sokker! :)

  SvarSlett
 5. Herlige strømper. Minner om søte, gode sukkertøystenger! Synes det er deilig når sokkene når litt opp på leggen, jeg! :) god bedring til lille- frøkna! :)

  SvarSlett
 6. Fine gledessprederstrømper!:o)

  SvarSlett
 7. Skikkelig gla'strømper, deilig fargevalg!

  Kjenner meg igjen med å bare skulle kjøpe ett nøste og kommer hjem med mange flere. Det er det vi får inspirasjon av, masse deilige nøstes som venter på å bli noe flott!

  SvarSlett
 8. Det var flotte strømper! Og deilig å ha når kulda blir værende for en frossen pinne.. (Snakker av egen erfaring også, for jeg er veldig glad i mine knestrømper...)
  Måtte innom deg en tur, selv om klokka sier sovetid, siden kurset jeg er på starter 08.00 imorgen tidlig! Det betyr veldig tidlig frokost i morgen også...
  God natt!
  Klem Mona

  SvarSlett
 9. God bedring til patienten (her har vi også døjet med sygdom og hjemmedage).
  Skønne strømper. Har altid ønsket mig hjemmestrikket knæstrømper, men det virker så uoverskeligt. Men med striper er det måske ikke så slemt.

  SvarSlett
 10. Jeg tar av meg hatten for deg! Fantastiske strømper, og sokker itillegg! Svarte og hvite kommer til å bli råstilig!

  SvarSlett
 11. Dejlige strømper!
  Hø, sådan konspirerer garnet mod ens vellagte planer. De slår til, når man mindst venter det og er svag og pludselig står man med mere garn... i det mindste har du stadig kun 3 nøgler (og ikke 6 som det kunne være sket for mig).

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.