29. januar 2012

Den som sover....

035

... er perfekt som pannebåndmodell. Sånn etter stengetid kom jeg på at det kunne være lurt å stille i treåringsselskap MED presang, og at treåringer nok ikke har så sans for Sfinxkonfekt eller 10liter spylevæske fra bensinstasjonen.

En saumfaring av prosjekter som går raskt, og pannebånd gikk av med seieren i klassen strikketøy-en-har-nok-garn-og-tid-til-å-fullføre-før-søndag-kl-tre-når-det-er-meldt-fint-vær-og-vi-vil-ut. Sånn trekvart på vei ble jeg litt i tvil om treåringer klarer å beholde et pannebånd på uten å pille det av hele tiden, men det er skam å snu.

Vi rakk det med god margin, en halvtime før selskapet. Gjesten sov middagslur og fikk værsågod posere allikevel til bloggbilder.

Oppskriften er en gratisoppskrift fra Drops, 15 gram lilla Fabel gikk med. Og en knapp, siden tiden ikke strakk til å lære seg å hekle blomster.

26 kommentarer:

 1. Og det var et veldig flott pannebånd også, lekkert garn. Hurra for deg som bare smekker sammen en så fin presang på null komma svisj.

  SvarSlett
 2. Det var en lur, rask og fin gave! Om ikke akkurat treåringen setter uendelig stor pris på hjemmestrikk i stedet for harde pakker, så gjør hvertfall foreldrene det;) Jeg syns det var kjempefint pannebånd.. og jeg likte detaljen med en knapp i stedet for blomst:)

  SvarSlett
 3. Det var et nydelig pannebånd og jeg har jammen ikke lagt merke til denne modellen tidligere. Jeg er ellers god til å saumfare Dropssidene :) En perfekt presang mener nå jeg, får håpe at mottager likte gaven...

  SvarSlett
 4. Dette var fint :) Så fine fargekombinasjoner det var på dette garnet :)

  SvarSlett
 5. Dette digget jeg. Skikkelig fint - ser ut som at det sitter godt rundt ørene. Og fargen synes jeg er vidunderlig. Heldige mottaker :-)

  SvarSlett
 6. Kjempefint og knappen gjorde susen! Herlig med den sovende modellen!

  SvarSlett
 7. Kjempefint. Har noe Fabel som jeg har lurt på hva jeg skal bruke til. Ikke umulig at det blir pannebånd. Stilig med knapp :-)

  SvarSlett
 8. Kjekt å ha hodet på rett sted, det er tydelig :) du er god til å ro deg ut av kriser - pannebandet var flott, og jeg må si at dette er den første sovende modellen (i hennes alder) i Blogglandia!

  SvarSlett
 9. For en flott gave! Og du er jo helt utrolig som klarer å mikke det sammen så fort:-) Fin farge, morsom knapp og søøøøt modell!
  God søndag!

  SvarSlett
 10. Min 3 åring maser og maser om ikke mamma kan strikke pannebånd til henne. Så her i huset hadde det vært mer verdt enn harde pakker;) får finne fram pinner og garn jeg også!

  H

  SvarSlett
 11. Pannebånd er super gave å få strikka! I følge min søster var det nærmest umulig å oppdrive i butikkene i fjor vinter... Tror ikke du ble gjennomskuet (som en gjerne blit med konfekt;-)) med mindre du informerte om produksjonstidspunk!

  SvarSlett
 12. Kjempefin bursdagsgave! Dette måtte jo bli suksess!

  SvarSlett
 13. Det må jeg si var effektivt! Fint ble det óg!

  SvarSlett
 14. Nydelig, både pannebånd og den sovende modellen. :-)

  SvarSlett
 15. Dette var et kjempe fint pannebånd! Synes knappen setter prikken over i-en.
  Gjorde helt sikker suksess denne gaven :)

  SvarSlett
 16. Det enkleste er ofte det beste! Lekkert pannebånd på en skjønn modell. Vil også tro at en treåring har sans for å pynte seg. Dette løste du kjapt og greit! Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 17. Haha, vesentlig bedre idé enn fangst fra bensinstasjonen ja. Noterer meg pannebånd som genial kriseløsning!
  fint ble det og.
  Sovende barn er så herlig å se på.

  SvarSlett
 18. Er tilføjet 'to do' , når jeg altså en gang får tid..

  Fin Mandag

  SvarSlett
 19. Hehe, tror nok pannebånd er mye mer populært enn spylerveske, altså :)
  Kjempeflott, ble det!

  SvarSlett
 20. Flott, sånn kunne jeg også funnet på! Egentlig litt skummelt at jeg nå har strikket ferdig en lue i bursdaggave over 14 dager i forveien..! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke skummelt, bare lurt! Jeg er i full gang med planlegging av en drøss barselgaver i mars/april, det er jo hyggeligere å ha god tid enn å sprengstrikke i siste liten.

   Slett
 21. Takk for tipset til å få brukt opp reste-Fabelgarnet mitt :) Ble ferdig med et sokkepar igår, men fortsatt nok igjen av nøstet til å strikke pannebånd, så nå er jeg igang. Morsommere å strikke når man skal øke/felle litt og, enn om man bare skal strikke rundt og rundt eller fram og tilbake med samme maskeantall hele veien :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.