24. desember 2011

Søknad om å flytte julestrømpe til en annen dag

035

Memo til meg selv; ikke lag noe stort nummer ut av julestrømpe som sprengstrikkes for å bli ferdig til julaften, og ikke lag den så psykodiger at femåringen får forventninger av en annen verden når han ser gigasokken og vet at den kan åpnes julaften morgen. Velfylt var den, det sørget to kosedyr og litt snop i tåa for, da den ble inspisert kl 03.00....

Jepp, vi har hatt den lengste julaften vi noensinne har hatt. Planen var ikke å starte så tidlig, men sånn ble det. Absolutt en god dag! Men til neste år blir sokken flytta til første juledag.

042

Julestrømpe ble strikket altså, til tross for travle dager i desember og lite tid til strikking om kveldene. Løsningen da er CHUNKY! Feite, fine, lubne masker.  Strikk en sokk  på pinne 7 og ta to nøster av hver farge i Drops Eskimo, da fyker det avgårde! 40 masker på pinne 7 og følg hvilken som helst sokkeoppskrift du liker, dette er ikke en sokk du skal bekymre deg så hardt over passform...

God jul! Jeg gleder meg til romjulslesing i strikkeblogger, det er nå det raser inn med blogginnlegg om hvilke julegaver som var så fryktelig hemmelig i høst. Jeg skal poste litt iallefall!

15 kommentarer:

 1. De eneste hjemmelagete julegavene herfra i år kom fra husets barn. To av tre, bare... Ingen gaveblogging i romjulen altså, men jeg håper jo at jeg klarer å strikke ferdig vintergenseren til jentungen i alle fall..

  Lesing står på toppen av ønskelisten over hva jeg skal ha tid til i ferien, men det må da kunne bli litt strikking også!

  Ha en fortsatt fin jul, Merete, og godt nytt år til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Oj, det var tidlig på'n. Fortsatt god jul.

  SvarSlett
 3. For noen blir julaften veeeeeldig lang:-) Å lage tradisjoner for egen familie gir jo rom for å gjøre det praktisk også;-) Hørtes ut som en god idé med julesokk 1.juledag til små forventningsfulle...!

  God jul til deg og dine!!!

  SvarSlett
 4. Herved invilget:) vi har julesokk første dag:) jeg fikk aldri (eller kanskje en gang) julesokk i jula, men det er en koselig "aktivitet" for dagen derpå. Ds spill og dvd holder dem aktive noen timer;)

  SvarSlett
 5. knallfin strømpe! :O)
  ja den julestrømpen kommer litt plumps på her i huset på lillejulaften, hørtes lurt ut med flytting av julestrømpedag! ;O)
  Fortsatt god jul fra Nina!

  SvarSlett
 6. Glædelig jul til jer alle! Det lyder som en hyggelig (omend ret lang) juleaften. Dejlig sok! Jeg kan godt forstå ungerne ikke kunne vente med at kigge i den!

  SvarSlett
 7. Fin julesokk! :-) Ønsker deg og dine en riktig god jul! :-)

  SvarSlett
 8. Stilig! Jeg fant ut 22. desember at de jo måtte få hjemmelagede strømper. Redningen ble tykk heklenål...

  SvarSlett
 9. God jul til monsterfamilien :-))
  Og tak for evig inspiration og unikke
  blogindlæg :-))

  SvarSlett
 10. Litt tidlig start på dagen da! Så flott julestrømpe du har laget:)

  SvarSlett
 11. Tusen takk for superbra tips i tråd på Hobbyboden til julegave - til min mor. Vottekalenderen ble en suksess. Har blogget kalenderen og også lagt inn en link til denne superfine bloggen din (her etter følger jeg deg fra bloggen min :))
  FORTSATT GOD KREATIV ROMJUL :)

  SvarSlett
 12. Oi det enkle er ofte det beste ser jeg!! kom ikke så langt, men fikk jammen ta ferdig boleroen til minstejenta.. til andre juledag.. :)

  SvarSlett
 13. En liten bloggerunde for å ønske riktig god jul :) Håper dagene har startet litt senere enn 03.00 etter julaften ;)

  SvarSlett
 14. Her ble det ferdigkjøpt sokk fra i fjor, men jeg har store planer om ny julesokk til neste år. Om enn litt mindre enn din... ;)
  God romjul og godt nyttår!

  SvarSlett
 15. Julegavene må pent vente til nå i januar, hos meg da ;) Jeg tok plutselig juleferie, og dro langt avsted uten bloggen i tankene! Godt nytt år forresten, jeg gleder meg til å følge deg videre :) Strømpen var herrrrlig, vottene under likeså!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.