22. desember 2011

Fuglesnadder

026

Noen av årets julekort fikk fint følge i posten; en pitteliten oppmerksomhet i form av hjemmelaget fuglesnadder. Artig lite prosjekt å gjøre sammen med ungene, ideen kom herfra  der det ligger en god beskrivelse om hvordan og jeg synes det var jommen dekorativt med pepperkakeformene rundt. Litt rød og hvit hyssig og litt cellofan; og vips; stilig!

Så får vi se hvordan de tåler postgangen, de er godt pakket inn, men jeg lurer litt på om noen får veldig fettete julekort?

Og julestrømpa er ferdig i god tid! Den ble gigantisk, og noen på fem år fikk stjerner i øynene med tanke på at den skulle fylles. Jeg mistenker at det ikke blir til randen, siden jeg har plass til begge føtter oppi, hoho! Bilde kommer når julefreden senker seg.

God innspurt!

9 kommentarer:

 1. Ojoj, håper det går greit med postgangen...! Jeg har jobbet i Posten før jul, så jeg vet hvordan juleposten blir behandlet - og sannelig sier jeg dere: Det er et under at dere får noen julekort i det hele tatt! Samtidig får jeg jo litt av hvert i posten selv, så det er tydelig at det går greit for det meste. Godt er det! Og god jul! Ingenting er som jul med småbarn i huset - bortsett fra å være barn selv, da. Kos dokker!

  SvarSlett
 2. Det så unektelig godt ut, nam nam :) Hvis jeg var en fugl ville jeg blitt glad.... GOD JUL til dokker, og kos dokker masse <3

  SvarSlett
 3. For en smart ide!
  Heldige mottakere og heldige småfugler! Vi får bare krysse fingrene for postgangen :-)

  SvarSlett
 4. Litt wow-faktor her for meg må eg seia. Dette så jo stilig ut også.

  SvarSlett
 5. Det var snasen julemat til fuglene! God og morsom gaveidé.

  God jul til dere alle og jeg koser meg alltid med å lese bloggen din! :)

  SvarSlett
 6. Dette var jo genialt! Det må jeg huske til neste år.....hvordan kan man egentlig huske det til neste år.....i riktig tid, typisk meg er å huske det sånn typisk i dag - lillejulaften- og da, ja da er det forsent!
  God jul til deg og gjengen!

  Klemmer sendes nordover til deg og dine!

  SvarSlett
 7. Aha, det der var en god idè! Ha ei riktig fin jul!

  SvarSlett
 8. Håper det går bra med disse i posten da!!

  Tusen takk for gode ord!

  God jul til deg og dine også!!
  Klem Mona

  SvarSlett
 9. Kjempefine og dekorative gaver som småfuglene helt sikkert vil sette pris på! Jeg har også jobbet i posten (både før og etter jul) og det er som Annepålandet sier, når man ser de mengdene som skal fram er det et under at det (som regel) går bra!
  Takk for et hyggelig blogg år :)
  God jul og godt nytt år til deg!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.