23. oktober 2011

Sløv søndag

hals
Vinterjakka er plukket frem fra kjelleren, og med den kom behovet for å strikke seg en liten hals som ikke fyller så mye under jakka. Jeg fikk litt nakkekragefølelse, så den går ganske ikke under kategorien plagg som gjør meg penere, men en funksjon har den. VARME!

Halser av alle slag er poppis for tiden, og jeg tror jeg skal kaste meg på bølgen. Både av den digre typen der du knapt finner hodet i all fiberen som er surret rundt, og de der nette små som sitter mer rundt nettopp halsen.

Her er det ett nøste Faerytale, 120 masker på rundpinne 4,5. Fant ideen her, men brukte bare ett nøste. To er muligens bedre, men jeg ble lei... Faerytale er loddent og pusete og gir et deilig mykt resultat, men det er plundrete å strikke med. Jeg brukte rett og slett for spisse pinner, så pinnen hektet seg i alt fluffet stadig vekk. Det ble bedre da jeg fikk bytta til butte pinner, men da var jeg altså lei og felte av etter et nøste.

ninjasyklisten

Ha en fortreffelig søndag, med eller uten ninjaer syklende rundt deg!

15 kommentarer:

 1. Så deilig den ser ut! Halser er gøy. :)

  SvarSlett
 2. Den så deilig ut å ha på da!

  SvarSlett
 3. Ninja med hjelm, det var ikke dumt! Tror du må strikke et sverdkogger til han også, sverdbæremetoden hans så ikke helt hms-godkjent ut!

  Enig med deg, Fairytailgarnet er litt vel fluffy å strikke med, for ikke å snakke om rekke opp! Håper du slapp unna den opplevelsen. Men deilig og mykt og verdt strevet av og til.

  Hjertelig takk for alle hønene som fløy min vei! To småtasser med entmologiske tilbøyeligheter sloss med meg om å få bruke dem, vi deler broderlig av overfloden. Takk!

  God søndag!

  SvarSlett
 4. Faerytale er bare supermykt og varmt som hals, og jeg har funnet ut at det er et morsomt garn å hekle med, så jeg har heklet en del halser, kan komme tilbake til saken, skal bare lage meg en liten blogg straks!! :O) skal legge link hos deg da.
  liker bloggen din så godt, alltid spennende å se hva du lager -
  mvh Nina

  SvarSlett
 5. Han ninjaen der ligner veldig på en yngre utgave av dette husets gutter..!

  Ha en fabelaktig fin uke!

  SvarSlett
 6. Herlig Ninja-syklist, og fin hals. Jeg har ikke helt fått sansen for dette plagget enda, men kanskje jeg bare er litt treg? Hilsen sjals-fantast;-)

  SvarSlett
 7. Den halsen så deilig ut :)
  Tror jeg også må kaste meg på halsbølgen, trenger noe varmt i halsen snart...

  SvarSlett
 8. Den så utrolig deilig ut da! Jeg står ute, hutrer og fryser hver dag nå, jeg burde kanskje strikke noe til meg selv jeg også. Men det er liksom lettere å strikke gaver...

  Herlig med ninjasykling!

  SvarSlett
 9. Den halsen så deilig ut! :)
  Tøffing med sverd på sykkel ;)

  SvarSlett
 10. Takk for link til strikket hals, kanskje jeg kan bruke noe alpakka??

  SvarSlett
 11. Ser deilig ut. Det viktigste er uansett å holde seg varm, jålete kan man være om sommer'n.

  SvarSlett
 12. Jeg tror også jeg må kaste meg mer over halsmoten. Mon tro om det er et generasjonskille der? Ser i hvert fall utrolig myk ut!

  SvarSlett
 13. Ninjaer er smarte og bruker så klart hjelm;-) Og så er det bra at noen er der for å beskytte faerytalehalsen din! Garnet er nydelig og mykt, og det er superlenge siden jeg har strikka med det. Hm.

  SvarSlett
 14. Skikkelig kul ninjasyklist:-)
  Halsen ser veldig myk og deilig ut.
  Dersom du synes den ligner litt på nakkekrage så er du jo bare kjemperetro ( det er en stund siden nesten alle gikk med slik krage)

  SvarSlett
 15. Halsen ser myk og deilig ut! Jeg er ikke spes glad i å bruke hals selv, men synes det er veldig fint på andre.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.