17. mai 2011

Is og kulde

is tross kulde
Vi vant ikke prisen for beste vær på nasjonaldagen, men det hindret ikke iskonsumeringen.
Sånn strikkebloggmessig må det da være et pluss at ullgenserne var på utenpå penklærne.

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med ikke seier på værfronten ;) Tror ikke vi vant den heller.....Håper dagen har vert fin likevell, og den nydelige strikkajakken glir vel inn under kategori finplagg spør du meg;)

  SvarSlett
 2. hihi vi var ikke så heldig med været vi heller,så jeg dro ull klær over ongene,og når ulla på meg ble våt luktet det sau av meg og jeg følte at jeg var sånn ca: 1000kg,men vi spiste is og koste oss,jeg ser marihøne jakken deres den har vi også,men nå er den for liten,nydelige farger og tøy det er å finne på lindex:)

  ha en toppers 17 mai:)

  SvarSlett
 3. Kjølig vær her og...den ulljakka var jo kjempefin, så da var jo itte det no problem! Mine "strikke-øyne" så flere småjenter med fine strikka eller hekla sjal i går :)

  SvarSlett
 4. Godt med varme klær på en slik kald nasjonaldag:)

  SvarSlett
 5. Vi feiret i småregn og i det hele tatt ganske hustrig vær her i København... Jeg måtte le litt av meg selv da det gikk opp for meg at treåringens fine nye regnjakke og gummistøvler var i svenske farger, da. Og jeg hadde glemt å ta på ungene strikketøy - det var ellers en god del fine strikkaklær på utstilling! Men ikke fra oss. So it goes :)

  SvarSlett
 6. Vi snek oss unna toget og inn på skolen da regnet høljet som verst.. :)

  SvarSlett
 7. Det blir vel ikkje gitt ut poeng for å gjette kva vêr som var i Bergen 17.mai... Jammen godt ungane kunne ha ulltrøyer under bunadskjortene sine. Eg klarte meg godt med eit svært heklasjal som eg har over skuldrene, men eigentleg burde eg kjøpe meg ei naturfarga ulltrøye.
  Strikkejakka var like søt som jenta.

  SvarSlett
 8. Veldig fin jakke inni jakken... :-)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.