22. november 2010

Av med jakka, vi skal treffe kjendiser!

marius på knagg
(2 år gammelt bilde fra da jeg strikket genseren)
I helgen var vi i Oslo for å feire en god venn, og det ble tid til litt familietreff og litt kikking i butikker. Med vekt på litt; med to små på slep, så går man ikke bananas i julegaveshoppings. Vi var innom Glassmagasinet for å skifte bleie på hun som bruker denslags, og jeg så plutselig at Arne og Carlos skulle sitte i kjelleren hos Husfliden og promotere julekuleboka si.
Av med jakka!-forlangte jeg til sønnen, -vi skal treffe strikkekjendiser og vise frem genseren din! Han hadde såklart Space invader genseren på seg, et heldig sammentreff. Så etter litt kikking på kjendisene, så mumlet Hr monstermønster - du må jo si hei!- og sjenert strikkeblogger tok kontakt. Jeg fikk stolt vist frem genseren og takket for at de hadde lagt igjen kommentar for to år siden (Å, det var din blogg, nei så moro!) og de fikk gleden av å fortelle at de endelig har lagt ut mønsteret gratis på sine sider og hos Dale, i en smalere modell, og et bedre mønster. (Det forrige er mer en skisse)
Stas.
Jeg synes det er stas at vi har strikkekjendiser! Julekuler er ikke helt min greie, men jeg har sans for duoen, og synes det er moro å se tradisjonsmønstre bli brukt på nytt.

14 kommentarer:

 1. Herlig overskrift, og fin genser! Enda godt du fikk hilst på kjendisene - og jeg er enig, mer strikkekjendiser i Norge også! Her er vi litt akterutseilt, det SKAL liksom kun være tradisjonsstrikk, men jeg sier Ja takk, begge deler! til både gammelt og nytt.

  SvarSlett
 2. Så morsomt da! Og kjempeflaks at han hadde på seg genseren! Ja, jeg vet alt om å ha med seg småttinger på julegaveshopping, ikke akkurt noe å hive seg ut på - shopping i det hele tatt kreves at det foretas på de smås premisser og det er ikke akkurat i tråd med de stores ønsker! :-) Men julegaver blir det vel, lell! Ha en fin og kreativ uke!

  SvarSlett
 3. Så kult!!! De julekuleguttan virke jo supersympatiske og du har jo en veldig sjarmerende gutt - ka du sku være sjenert førr, d skjønne ikje æ ??? - du e jo en kjendis sjøl!!! :)

  SvarSlett
 4. For et morsomt sammentreff at du fikk med deg det, også med riktig genser! Veldig bra at du tok kontakt med gutta og viste den fram! Takk for lenke til bedre mønsterdiagram! Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 5. Hurra! Og så kult at de husket deg!

  SvarSlett
 6. Det var en fin historie - og så bra at det var akkurat den dagen genseren var på!

  SvarSlett
 7. Jeg ser dere for meg, der dere konspirer i et veldig mørkt hjørne på Husfliden og planlegger neste skritt mens hjertene raser i overpuls. Eh, å nei, det var jo en beskrivelse av meg og mine det der ... ;)
  Jeg vil vel nå si at det er de som er heldige, jeg da :D Flinke jenta!

  SvarSlett
 8. Høres ut som en spennende dag!
  Om du tilfeldigvis så en rødhåret ungfole som lusket omkring og prøvde å få snakket med heltene, så var det min lillesøster. :D

  SvarSlett
 9. wow så gøy,og flax:)liker de 2 så godt jeg å:)så kult at de husket deg:)stas:)

  ha en knall fin uke:)

  SvarSlett
 10. Så artig!
  Genseren er stilig, da..

  SvarSlett
 11. Så gøy da. Flott genser, så den var ute på nytt nå. :-)

  SvarSlett
 12. Kuuul genser! Moro at du møtte dem da ;-)

  SvarSlett
 13. Søt historie :)
  Det er jo eigentleg fantastisk med heile "Arne og Carlos-greia", at to fyrar kan skape så mykje positiv støy rundt strikking.

  SvarSlett
 14. Tusen takk for at du ledet meg til dette mønsteret. Da blir det genser på et kommende barnebarn, med en data gal far( som har lua til genser'n)

  mvh Randi snart mormor

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.