28. mars 2018

Til bruk på hendene

 
 
Hva, har hun strikket votter igjen? - tenker du sikkert nå.
Her kikker jeg innom bloggen, og så er det votter enda en gang! Nå må hun da gå lei av å strikke bekledning til hender? Hvor mye hender finnes det? Finnes det ikke annet å strikke?
 
Joda. Det finnes andre ting å strikke, men votter er gøy å strikke, og siden vi bor på nordlige breddegrader, så kjenner du helt sikkert noen som bruker votter i løpet av året. Kanskje du er vottebruker selv?
 
Og så finnes det så mye fine vottemønstre! Jeg tar gjerne tips om fine votter, hvis du har noen som jeg burde prøve strikke en gang.
 
Dette er et gratismønster på tradisjonelle strikkevotter, og de gikk raskt å strikke, siden mønsteret gjentar seg oppover, og stjerneformen er logisk å strikke. Sånt kan en like!
 
 


 
Disse er strikket i tykkere garn enn jeg pleier, typisk sportsgarntykkelse. Jeg fikk en stor mengde Cascade 220 til bursdagen, og det blir gode, tykke votter i flerfargestrikk. Og votter i klare farger er til å bli i godt humør av.

 
Tåler snø, gjør de og. Da er det sjekket ut.
 
God påske!

2 kommentarer:

  1. Nydelige votter. Jeg vender stadig tilbake til vottestrikk selv så skjønner deg godt jeg.

    SvarSlett
  2. Jeg tænker bare at du måske er af Estisk afstamning og strikker vanter til din brudekiste, måske knap så farvestrålende som skikken ellers er. :)

    SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.