14. mars 2018

Hvordan finner du størrelsen på hånda til en som ikke skal vite at hun får votter i gave?


Meretes guide til å finne størrelsen på hendene til mottager som ikke skal vite at hun får votter
- ni forslag til hvordan finne den perfekte størrelsen. 


1. - Stikk av med en vott som du vet passer og ta mål. Om dere jobber sammen, stjel vottene til alle på kontoret, så ingen vil mistenke at en vott er borte i all forvirringen.

2. - Ta bilde av mottager som holder noe som har en kjent størrelse som du kan måle på senere. Be henne holde melkekartongen for deg mens du tar et bilde av melkekartongen. (Du sniker deg så klart til å ta bilde av hendene)

3. -be henne skrive i skoledagboka di, der du har limt inn et helt nytt spørsmål om lengde på fingre og bredde av håndflate i tillegg til de vanlige spørsmålene om yndlingsfarge, yndlingsfag og hvor du bor.

4. -arranger håndavtrykkskveld, der dere støper håndavtrykket deres i gipsformer og sender til foreldre. Mulig foreldre synes gipsavstøpninger var mye søtere når dere var under ett år, men det er ikke like ofte de får gipsavstøpning av barnet på 45. (Du må sørge for å ta mål av avstøpningen mens hun er på do, eller si at du kan ta ansvar for å sende dem i posten.)

5. -strikk en small, en medium og en large damestørrelse, og spør om hun kan teste de forskjellige mens du tar bilder til hennes kommende håndmodellkarriere.

6. -spør rett ut om vottene du har med passer. Etterpå fisker du en revolver opp fra veska og truer henne til taushet om at hun skal få dem i gave, og at hun skal spille overrasket over at de passer så bra.

7. -strikk i ren ull som kan toves. Passer de ikke når hun pakker opp, insister på å låne enten vaskemaskin og såpe og tov dem på stedet, eller strekk dem til det ugjenkjennelige.


8. -strikk votter i din egen størrelse. Hvis de da ikke passer til mottager, så er du et vottepar i pluss selv.

9. -strengt tatt er votter ikke så vanskelig i størrelse. Ull strekker seg. Fin sånn. Strikk det du har lyst til, det passer som oftest.  Gi lit mer beng, og senk skuldrene.

5 kommentarer:

 1. Jeg liker 9. Det er generelt et godt råd på mange områder i livet og jeg øver meg på å følge det.

  SvarSlett
 2. Dagens gode latter :D

  Hilsen Trudi

  SvarSlett
 3. Ser ikke hva som kan gå feil med noen av disse metodene. Takk for tips (og latter)!
  Hilsen Jorun

  SvarSlett
 4. Ja, følger man disse punktene, så må man jo ha dekket alle mulige utfall ;) God helg!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.