21. mars 2016

Tusen og en skatt


I dag har vi i Vottelauget lansert vår tredje e-bok, Tusen og én skatt! 7 mønstre, inspirert av historiene i Tusen og en natt. Forsiden prydes av Kalifens hage, mønsteret til Ann Myhre, strikket i deilig håndfarget garn for NinaPetrina. 

Resten av mønsterne kan du se her. Det er sju mønstre, men e-boka er full av gode tips og instruksjoner, vi endte på 46 sider! Gode bildeforklaringer og fine mønstre, vi synes det er en fin oppfølger til de andre vottebøkene våre. 


Jeg har bidratt med diamantvotter, inspirert av alle skattene og edelstenene i eventyrene. Diamantformen er lett gjenkjennelig på vottene. Og i håndflaten valgte jeg at det glitrer og skinner, som det gjør fra skatter og edelstener. Diamanter som varmer, kan det bli bedre? Jeg har ikke diamanter på fingrene eller i ørene, men nå kan jeg skryte av å ha diamanter på hendene. 
5 kommentarer:

 1. Gratulerer med publikasjonen! Jeg er dessverre ingen vottestrikker siden jeg har tommelangst (ok da, så er det ikke tommelangst, men jeg har samme forhold til å strikke tomler som jeg har til å feste tråder, mao så krever det en del viljestyrke for å strikke en tommel). MEN: flotte votter! Bra jobba!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny votte-e-bok! Gøy med diamanter i votteform, og det gjorde seg med bling-bling på innsiden!

  SvarSlett
 3. Flotte votter!
  Gratulerer med nok en vottebok!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny vottebok! Burde sikkert ha strikket litt fra den første boka deres.

  SvarSlett
 5. Så gøy med ny vottebok! Og diamantene ble flotte. :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.