12. mai 2013

Helgebesøk

Untitled

Vi har hatt besøk i helga.

Besøket har fått sitte i gangen hele besøket, og såvidt unngått å bli resirkulert da gangen ble full av ymse ting som skal ut av huset og over i garasjen.( Pussige greier at ting ikke bare kjører seg selv til dynga når jeg plasserer dem i garasjen? Det begynner å bli litt dårlig plass til bilen pga dårlig husk på papirinnsamlinga og diverse oppussing. )

Men resirkuleringsfaren er over, han ble plukket opp på søndagen og kommentert at -Ludvik hadde da et skjerf sist gang? Kanskje jeg skulle strikke et nytt til ham?

Sist gang kom klassebamsen Ludvik med ny genser. Jeg mistenkte mammaen til H for å stå bak, og sendte trusselsms om at hun hadde slått meg på målstreken der jeg skulle brife i Ludviks bok om at jeg strikker en genser på en dag. Men neida, tredjegradsforhør av førsteklassingen fikk frem at moren til M hadde forbarmet seg over frossen bamse, og strikket kul genser med L på.

Jeg synes historiene i Ludviks bok er temmelig stillestående. Ingen ville biljakter, helikopterturer eller snasne damer. Ungene er ærlige nok til å skrive at Ludvik var med hjem, og at de glemte ham i ganga. Jeg prøvde overtale poden til å skrive ville eventyr om Ludvik, og at vi hadde strøkent hjem og økologisk treretters til middag, men ble blankt avslått, - vi skal skrive om det vi gjorde, mamma!

Denne gangen kan vi altså skrive at han fikk nytt skjerf. Enda godt han hadde glemt skjerfet et annet sted, sånn at jeg slapp demontere hatten for å kunne vise dukketøyskillz.

18 kommentarer:

 1. Ja, det var nemlig mamma til M som ble tvunget til å strikke genser ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og du har gjort en bra jobb! Særlig L foran imponerte.

   Slett
  2. Bra han ikke heter Stefan, "S" er mye vanskeligere ;)

   Slett
  3. Avslørt på jobb, lo høyt av Stefan med den vanskelige S. Litt vanskelig å forklare kunden at jeg smugleste strikkeblogg.

   Slett
 2. Haha, plagsomt veloppdragent og ærlig barn!

  SvarSlett
 3. Haha, jeg ler av deg! Kule Ludvig med fint skjerf! :)

  SvarSlett
 4. Høres veldig kjent ut, begge deler!!
  Vi har hatt "Tellefanten" på besøk et par ganger dette skoleåret, og den har blitt litt glemt ja...bedre lykke neste gang!
  En fin kveld :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har ofte sjansen, siden det er en liten klasse, og besøket varer en dag hos hver.

   Slett
 5. Jeg skjønner jo at Ludvig bor i nord, når han må ha skjerf på seg også innendørs :) :) men for et gult og kult skjerf, da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har et rykte å ta vare på om ramsalt, iskaldt klima. Så da blogges kun det. (Og så ser vi bort fra at det var vårjakkevær idag. )

   Slett
 6. Hehehe ja slike besøk kan være slitsome ;)

  SvarSlett
 7. Koselig innlegg! Kult, gult skjerf! Heldige Ludvig!

  SvarSlett
 8. Herlig! Digger innleggene dine, og dette er intet unntak!

  Heldige Ludvig da, som fikk nytt og fint skjerf!

  SvarSlett
 9. Haha, herlig! Ludvik har nok kosa seg på besøk han. Også har han jo fått nytt gult og kult skjerf:-)

  SvarSlett
 10. Husker hvor gøy det var å ta med seg klassebamsen hjem en helg. Fikk som 7åring for meg at jeg skulle strikke skjerf til den, men som hos dere ble det ho mor som fiksa biffen. :)

  SvarSlett
 11. Søtt skjerf da!! med prikkeknapp :O)

  SvarSlett
 12. Ludvik kan jo gå på catwalken snart med så mange designplagg på! Kult :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.