1. februar 2013

Blodtrykkssenkende

Untitled

Når flyet ditt blir kansellert,
og du blir booket om til et fly fire timer senere,
og fly nummer to ikke kommer seg i luften før to timer etter ny tid,
og du ser hyggekvelden med god venninne og Dinner i Oslo vinke farvel i snødrevet på Bodø lufthavn
fordi flyet lander først ved midnatt,

da er det godt med noe blodtrykkssenkende.

Fortrinnsvis i striper.

Vel hjemme nå, heldigvis! Passende nok etter kurs om høyt blodtrykk.

13 kommentarer:

 1. Æsj! Det er enda bra det er lov å ha med strikketøy i håndbagasjen. Norske Myndigheter vet hva som er godt for det Norske Folket: Blodtrykksenkende remedier :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hindrer meg i å ta det ut på andre ting, noe som frister, siden jeg alltid blir plukket ut til tilfeldig kontroll, og sist ble bedt om å smile litt i køen, der jeg sto og kikket ut i luften og telte huller i lufteanlegget.

   Slett
 2. Haha, akkurat som meg, senker stressnivået betrakelig :D På tur hjem på min forrige reise fikk vi noen problemer med sykdom i reisefølget, besvimelser og forsinkelser. Da var det bare å finne frem strikninga, så strakk jeg all stress vekk! Aldri en reise uten :)

  SvarSlett
 3. Æsj, så kjedelig. Jeg HATER flykrøll. Passende kurs, ja, he he.

  SvarSlett
 4. Skal ikke kimse av strikkingens terapautiske egenskaper. Det er noe dritt å fly på vinteren, og få ting føles mer bortkastet enn å vente på forsinkelser og avvente kansellasjoner. Du har full sympati - håper resten av helgen blir fin!

  SvarSlett
 5. Ja, det er godt med strikketøyet i veska da;-) Strikketøyet må alltid være med i tilfelle sånne potensielle blodtrykksøkende ting oppstår! På flyturer liker jeg best å grave nesa ned i en bok men til denne evinnelige ventingen er strikketøyet gull. Fine striper forresten!!

  SvarSlett
 6. Aah, jeg har tilbragt noen timer i Bodø gjennom studietida. For ikke å snakke om Tromsø. Da er det kjekt med blodtrykkssenkende, ja! Og dette eksemplaret så jo riktig så spennende ut, digger den enslige gule stripa!! :)

  SvarSlett
 7. Åh, da hadde jeg vært sur! Makan til uheldig kveld det ble da! Enda godt du hadde med deg terapi på pinnene! :)

  PS Jeg har en liten konkurranse gående på bloggen min hvor du bl.a kan vinne en bok med strikkemønstre. Kanskje det er noe for deg? :)

  SvarSlett
 8. Nei å nei så kjedelig. Tenk hva koselig vi kunne hatt det i lag i disse timene. Neste gang dette eventuelt skulle skje så må du høre av deg og kom en tur på besøk, så kan vi strikke litt ilag :)!
  Godt å ha litt strikking for å få tiden til å gå, strikking er avkobling og jeg trur jeg må ty til det ikveld for nå er det en stund siden sist.
  Pernilla (Bodøværing)

  SvarSlett
 9. Uff, så dumt, bra du hadde med et hjelpende strikketøy! Håper du får en fin lørdagskveld !

  SvarSlett
 10. Strikking er blodtrykksdempende :) Mens andre stresser strikker jeg, og de andre skjønner ikke hvordan jeg kan sitte i ro og "vrikke" på pinnene istedet for å fly rundt i rommet.

  SvarSlett
 11. Ja strikketøy er beste medisin! Og når du itillegg hadde slike fine striper du strikka i kule farger. Go'e dag til deg. Klem

  SvarSlett
 12. Eg forstår godt at blodtrykket var oppadgåande viss det var Dinner du skulle på. Favorittrestauranten min i Oslo, med god margin. Då er det jammen godt med litt meditativ strikking :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.