28. januar 2013

Jeg fikser'e ikke, Pelle!

paint

Toving er ikke min sterke side.

Jeg kan ikke engang si det litt sånn kokett og late som det gikk skeis, og håpe på et kommentarfelt som trer støttende til, når jeg viser frem noe som du skal ha lupe for å finne feilen.

Her trengs det forsåvidt lupe, men det er for å finne votten. (for å gjøre det ekstra vanskelig å finne votten, så har den fått spionforkledning. Ingenting som er så forvirrende på forfølgere som hatt og bart, bare spør B-gjengen)

  Untitled

Det beste er at de ikke klarte tove seg LIKT en gang! Samme garn, strikket samme dag. Høyre vott valgte å tove de gule stripene hardt, mens venstre gikk for lilla.

Egentlig votter til storebror. Nå tovede ..eh... eggehatter?

26 kommentarer:

 1. Toving = risikosport. Skjønner ikke at vi gidder. Kanskje du kan klippe opp vottene og bruke dem til lapping? Merkelig det med fargene - det skulle ikke være mulig!

  SvarSlett
 2. Hehe, nå blir jeg nervøs. Strikket både labber og votter i helga som skal toves. Merkelig det med at man aldri kan vite hvordan det går. For ikke å snakke om hvor forskjellig ulike maskiner tover...

  SvarSlett
 3. Fniser litt for meg selv, selvsagt med medfølelse, og sier meg enig med Veronica i at de kanskje kan funke som lapper? Hvis de ikke blir for tykke?

  SvarSlett
 4. Underlige greier.....matcher gjør de jo likevel,
  Hakket verre at de ble så små....
  Håndtoving neste? :o)

  SvarSlett
 5. Hahahahaha, hvilket garn har du brukt på disse :) godt det ikke bae er meg det går skeis for noen ganger :)

  SvarSlett
 6. Har de ikke ei dukke i passende størrelse i barnehagen;-) Eller forresten, de har vel ikke Barbilignende dukker i barnehagene når jeg tenker meg om.
  Har dessverre ingen gode råd, tova er tova, her duger det nok ikke med balsam ei gang. Så kjedelig, men det blei ei morsom historie:-)

  SvarSlett
 7. Jeg ler godt nå! Merkelige greier med gul og lilla-oppførselen da... Men du, vi er flere i votte-eggehatt-klubben Ü For ikke å snakke om babylue-eggehatt... (skulle bare tove den bittebittelitt). Eller den aller første gangen jeg skulle tove, veske til meg selv....superwash-garn! Jeg lærte på den harde måten, fikk nesten plass til hele meg selv i den veska, etter "toving" Ü

  SvarSlett
 8. De e jo stilige da!! Fine farger. :-) Hvilket garn har du brukt? :-)

  SvarSlett
 9. Det er jo nærmest kunst med farvefordelingen. Kan de bruges som nøglering eller til at pynte på bilens bakspejl

  SvarSlett
 10. Du som har barn har sikkert tørketrommel?!? Jeg tover i tørketrommel med hell. Bløt det du skal tove og legg inni sammen med et rent håndklede som du også bløter. Følg med ofte, og bløt både det som skal toves og håndkledet flere ganger dersom du skal tove mye! Jeg kjører på det "hardeste" programmet på min tørketrommel. Lykke til! :-D

  SvarSlett
 11. Men i all verden - var de HELT like før toving???
  Fargene var jo veldig fine da!
  Hva slags garn har du brukt?

  Jeg tovet nettopp et par votter - første gang jeg tovet noe siden første blånissebølgen da ungene var små (ca 15 år siden). Denne gangen tovet jeg FOR HÅND. Kan anbefales, da har du bedre kontroll på prosessen underveis. Kommer muligens et blogginnlegg om det hos meg om ikke så lenge. Det var enklere enn jeg trodde på forhånd. Og vottene ble veldig lette og fine.

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 12. Jeg har tovet masse som blir alt for smått. Sååå kjedelig når man har strikket og gleder seg til å se resultatet :( Er for utålmodig og gidder ikke tove flere ganger, så jeg tover det like gjerne skikkelig når jeg først skal i gang. Men NÅ har jeg lært hvordan maskinen min tover og laget mye fint. Takk for at du som er så flink til å strikke også viser oss at du bommer i blant. Æ kanke annet enn å lige det!

  SvarSlett
 13. Så kjedelig! Dette kan vi vel si var totalt mislykket?!

  SvarSlett
 14. Men det var jo fine farger :)For tykt til babyvotter vil jeg tro, men kanskje såler til små sko går an?

  SvarSlett
 15. Må bare le litt, snakk om å være maks uheldig med tovinga! Jeg har aldri sett at fargene har tovet ulikt, på to helt like ting... Hmm.. Bedre lykke neste gang, får man si? Alle har vel hatt sine tapsprosjekter i vaskemaskinen ;)

  SvarSlett
 16. Jaja, det går jo mot påske veit du, eit par nye eggehattar kan komme godt med då!

  SvarSlett
 17. Uff, for en toveskjebne! Jeg trodde seriøst at du med vilje hadde strikket stripene forskjellig - har nemlig ikke hørt om ulik toving tidligere. Men når det gjelder mine tovevotteprosjekter; erfaringen min er at jeg må strikke minst en størrelse større enn oppskrifta sier for at vottene skal passe til de hendene de er tiltenkt...
  Ha en fiiin dag!!

  SvarSlett
 18. Der er du ferdig med 2 av 24 poser til vottejulekalenderen !
  En twist i hver .
  -kanskje til Mr Monster mønster?

  alternativ :
  -etui til leppestift!!!!
  -eller er de er mest vellykket som spionfingerdukker til vesla?

  Ingrid M ( rav)

  SvarSlett
 19. Sukk. Tovevotter som jo både er fint og praktisk og barna selv foretrekker, og jeg er ikke i stand til å produsere selv (uten at de blir "raaaaare, mamma!"). Takke meg til husflidsutsalg. Det er ganske pinlig når man ellers regner seg selv som en habil strikker.

  Godt å se at vi er flere i samme båt.

  SvarSlett
 20. Uffda! Min største medfølrlse og forundring over fargetwisten!

  Ruthe:-)

  SvarSlett
 21. Oi - de var små ja! Mormorungen hadde garantert syns dem var fine - er perfekte som soveposer til små dukker kjøpt på Nille, som hun eeeeelsker! Trøsteklem herfra!

  SvarSlett
 22. Hehehehe flirer rått og hemningsløst!


  Neida, men kjenner meg så utrolig godt igjen! Du får gøre som meg heretter..tove for hand!

  Lykke til!

  SvarSlett
 23. Toving? Nope, ikke denne dama. Jeg kan godt skrive doktorgrad og slåss med psykotiske pasienter og strikke baklengs i blinde, men toving? Ikke.
  Størrelsen og formen på disse får meg imidlertid til å tenke på andre kroppsdeler enn hender (på menn, fortrinnsvis) som kan trenge varme...? Bare et forslag, altså :-)

  SvarSlett
 24. Oi, he he.. Har akkurat kastet meg hodestups uti et toveprosjekt selv - for første gang. *host*

  SvarSlett
 25. Men så utrolig praktiske pølsevarmere!

  Toving er risikosport. Gi meg heller noen stupbratte fjell eller dype hav med medbrakt luft.

  SvarSlett
 26. duBedåre tok ordene ut av munnen min: toving er en risikosport! Generelt virker det som om grå tover mer/bedre enn andre farger, men at to farger tover forskjellig på hver sin vott - det er ganske spesielt..

  Likte juleantrekket til snuppa :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.