2. juli 2012

Spinnvilt

002

Hva skjer når man har armene fulle av ting og tang og på toppen legger garnvinna si,og så går litt i egne tanker, og bare dytter på når man kjenner at ett eller annet satt seg fast i døråpningen?

Da knekker skruen i garnvinna tvert av. Tyngden av en stk kvinne som drømmer seg bort og tankeløst legger hele kroppsvekten bak dyttet, det ble i meste laget for skruen som nektet å ta imot mer, og takket for seg. De som kunne håndtere en dreiebenk i familien er enten ikke i live lenger eller bor for langt unna, så jeg hev meg på dataen og spurte i øst og vest om hvor i alle dager sånne skruer var å få tak i?


003

Og jeg fikk napp!

Spinnvilt selger rokker, spinneutstyr og farger og garnvinde og nøstemaskin. Kort tid etter at jeg hadde sendt mail, kom det mail tilbake at de hadde ekstraskrue til salgs for tretti kroner (!) og sendte den straks i posten. litt senere oppdaget jeg at jeg hadde brukt mammas adresse som leveringsadresse, siden sist gang jeg bestilte, hadde jeg bestilt noe for henne.

Ny mail til spinnvilt om de hadde sendt pakken ennå? Om de kanskje kunne gjøre om på adressen?
De hadde såklart sendt pakken allerede, men superservice, de sendte meg en til og portofritt! Selv om det var min egen feil som ikke hadde tenkt å sjekke leveringsadressen.

Så nå er jeg den lykkelige eier av to skruer til garnvinde. Og jeg svimer litt rundt i egne tanker, så det kan være kjekt å ha en i reserve til neste gang.

Det er utrolig service fra Spinnvilt! Og hyggelig service skal man fortelle om, synes jeg.


egenspunnet

Jeg er bare en fornøyd kunde, ikke en sponset en.
Som et bevis på at jeg ikke er sponset av Spinnvilt, kan jeg legge med bilde av mitt første og eneste selvspunnede garn. Det er godt at vi ikke er avhengig av mine spinneferdigheter.

16 kommentarer:

 1. Så bra at du fikk hjelp! Jeg er helt avhengig av Nøstemaskinen min, må jo ha den for å hespe opp yndlingsgarn :)

  SvarSlett
 2. Phu....så bra det ble greit! Man kan da ikke leve uten å ha utstyret i orden;)

  SvarSlett
 3. Hehe, sikkert derfor skruen på hespetreet mitt (fra Glimåkra, jeg er heller ikke sponsa) er av et plastmateriale - det kan ikke knekke. Godt det fortsatt fins god, gammeldags service å få!

  God ferie!

  SvarSlett
  Svar
  1. Glimåkra her og! Men altså med treskrue ;)

   Slett
 4. Ja, slik service er det viktig å få fram! Så flott!
  Synes nøstet ditt ble fint jeg.
  Titt innom meg om du vil bli med på en gi-bort.
  Ha en fin dag. Klem =)

  SvarSlett
 5. Jøss, det var hyggelig gjort! Garnet ditt var da ikke ille? Lignet på eskimo/easy synes jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Deler av det gjør, og resten ligner på lacegarn. Synd det er samme nøstet;)

   Slett
 6. God historie og takk for tipset om Spinnvilt. Alt for mange norske nettbutikker med dårlig service... Skal absolutt handle der. Synes nøstet ditt ble litt kult - med det riktige prosjektet kan det bli bra!!!

  SvarSlett
 7. Herlig bilde av konsentrert jente ;) Ja jeg er avhengig av mitt hespetre (det kaller jeg det) å fikk nesten panikk en gang når den skruen ble vekk.
  Bra det ordnet seg for skruen din ;)

  Fin dag videre!!!

  SvarSlett
 8. En tragisk historie med lykkelig slutt, med andre ord.

  SvarSlett
 9. Så fantastisk at slik service finnes!!Hespetre har jeg ikke hatt, kanskje en idè for framtidig presang til meg selv;-)) Ha en fin uke hos deg og dine !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig kjekk gave å ønske seg! Å nøste opp garn er ikke lenger tidkrevende, og det er jo ikke sånn at man sliter ut et slikt redskap. (sånn bortsett fra at skruene kan gå i stykker ved feilbruk)

   Slett
 10. Så bra at alt ordnet seg... Ja, man blir glad av god service !!! :-)

  SvarSlett
 11. Har bestilt et blad derfra en gang. Rask og personlig, god service. Flott at du fikk så god hjelp!

  SvarSlett
 12. Vilken superbra service! Vad bra ett veta att det finns reservdelar om uhelden är framme :)

  SvarSlett
 13. Ja Spinnvilt er yndlingsbutikken! Kan anbefale en tur innom dersom man er på Lillehammer - for en hyggelig fiberprat :) Takk for tips om skruen, min bruktkupp-garnvinde har også ødelagt treskrue, men jeg har klart meg hittil med syltestrikk som oppdrift. Men nå har jeg grunn til å stikke innom Spinnvilt for shopping igjen :)!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.