8. desember 2011

Stille desember

019_edited-1

Noen andre som har lagt merke til at strikkeblogger blir ganske så stille i desember? Der interiørbloggerne har høysesong med glitter og stas, så er det mistenkelig stille i strikkebloggverdenen. De strikker nemlig i skjul uten å kunne fortelle om det. Om du trenger gode strikketips til jul; finn en strikkeblogg du liker og sjekk innleggene fra romjula i fjor, da bugner det av tips!

Jeg har begrenset med tid i desember pga julestress på jobb og denne uka har jeg ikke fått strikket noe særlig pga syk prikkefrøken, passer det noen gang med vannkopper?

Og for de av oss som har lyst til å gi bort noe hjemmelaga, men ikke rekker det selv, så anbefales feks en tur på alle julebasarene som popper opp før jul, der du ofte kan kjøpe ullsokker som ikke koster mer enn garnkostnadene. (Gjett om jeg synes folk priser jobben de gjør for lavt...)

Eller ta en titt på Epla og støtt hobbystrikkerne/-syerne! Frøkna her tusler rundt i en heklet lue med ører, det er en av gavene jeg fikk da jeg vant håndlagakonkurransen i vår, og siden jeg er dårlig med heklenåla, så var det supert å kunne plukke en slik. Denne er laget av Frikling, og er deilig! Tusen takk!


13 kommentarer:

 1. Javisst, det blir litt stillstand i desember.. Det er da jeg skulle ønske at jeg var 100 % anonym... hos meg er det slik at de nærmeste leser i skjul, mens de ukjente gir seg til kjenne med kommentarer. Litt sært :)

  SvarSlett
 2. Så koselig bilde!
  Ja det er en del hemmelig på gang her også... hihi..
  Kos deg med strikketøyhemmelighetene dine!
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 3. Hos meg blir det ikke laget noe i år, så jeg blogger som bare det. Ingen glitter, ingen stas - og så som så med folk på besøk. ;-)

  Jeg har adventskalender da. Til meg, fra ektemann med bevitning fra hvem som helst som dumper innom bloggen.

  Å kjøpe håndlaget er jeg veldig for, selvsagt. Har kjøpt et par gaver i keramikk fra min mor, så det blir i alle fall noe som ikke er masseprodusert fra oss i år.

  Ha en flott adventstid, Merete, og lykke med med gavestrikkingen!

  SvarSlett
 4. Veldig få av gavemottakerne mine leser bloggen min. Tror jeg. Nå har jeg riktignok kun fått ferdig en gave, jeg er mer av sorten som febrilsk fester tråder lille julaften. Jeg skylder på studentlivet.

  SvarSlett
 5. så sannt.. sitter sjøl her med litt votter og sånt jeg skal gi bort! .. god advent :)

  SvarSlett
 6. hmm... det er litt stille fra meg også, men nå har jeg slått til med en liten advents gibort på bloggen min... kanskje du vil være med på den? ;)

  Fin fredag til deg :)

  SvarSlett
 7. Mmmmmm, jepp kjenner meg veldig igjen. Stille, stille på bloggen,men vi kommer sterkere tilbake!God bedring til prikkeguri!

  SvarSlett
 8. Vi får satse på at det blir mye festlig lesestoff for oss strikkere fra romjula da:) Og enig med deg at folk ofte priser seg for lavt! Er jo trossalt mye arbeid som ligger bak:)

  SvarSlett
 9. Ja, det er veldig mye hemmelighetskremmeri i desember. Vi får prøve å blogge om annet.
  Tipset om julebasarer/epla er bra. Man finner jo masser av fint når man kikker litt rundt på julemarkeder og slikt.

  Heklelua til prikkefrøken er fantastisk! Jeg har lyst på en lik selv.

  Håper lillefrøkna ikke har det for vondt med prikkene sine. Heldigvis er det noe man ikke får flere ganger.

  SvarSlett
 10. At det er stille på bloggfronten har eg ikkje merka, men det er vel fordi eg ikkje har tid til å surfe i adventstida. I romjula, derimot... då blir det både strikking og surfing :)

  SvarSlett
 11. Jepp, sånn er det. Ikke hjelper det at jeg har et kamera som er flatt og en lader som er borte... Vel, vi kommer sterkere tilbake :)

  SvarSlett
 12. Hahaha, det er jo HELT sant. Stille i desember...

  - Og gremmes over prisen for arbeidet folk tar for det de lager??
  Jeg ville helt dåne av enkelte på diverse julemarkeder i år.. :( Synd at de gjør det!

  Ha en feiende flott førjulstid!
  Her går det også unna med sykdom og FLYTTING! Jaja.. Det blir vel jul uansett.. :P

  SvarSlett
 13. Det er ikke mye som blir vist fram i bloggen i desember, nei. Men dødt er det ikke, det er det vi har julekalendere til, er det ikke? ;)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.