19. desember 2011

Papirtips

gavepapir plantasjen

Å pakke inn presanger er ikke det jeg virkelig kan briljere med, du kan feks raskt finne ut hvilke gaver jeg har pakket inn der de ligger under treet (sånn bortsett fra å se på lappen på pakken) ved å se på mengde teip brukt og mengden krønsja hjørner. Flaks for meg så er svigerinna mi superflink til sånt, så  gavene jeg FÅR er jommen lekre.

Derfor er jeg litt usikker på om jeg er den beste kilden til innpakkingstips, men strengt tatt ante dere ikke noe om teipforbruket mitt før jeg nettopp tilsto; så her kommer det:

Plantasjen har det søteste strikkerelaterte innpakningspapiret! Så kjøp juletreet ditt der, og insister på å pakke det inn i julepapir, sånn at du har mengder å pakke inn julegavene dine med når du kommer hjem. Eller strikkegaver sånn ellers. Eller bare ha treet innpakket, lite nåledryss på den måten.

Vi skal forresten ha juletre i år!

12 kommentarer:

 1. Hihi, hva tror du julenissen sier til din oppfordring til å snike pakkepapir på Plantasjen? (o: Kanskje de bare e glad til for gratis reklame og flere solgte juletrær?

  Kos dere med juletre! Innpakket eller ei... Selv skulle jeg gjerne ha beholdt på en sånn hvit plaststrømpe som de pakker juletreet i på utsalgsteder. Om bare trær var født med en sånn på. Vårt selvhugde (på egen grunn, i alle fall nesten...) kom dessverre uten, og kommer til å legge igjen halvparten av nålene i gangen på vei inn i stua... Kan man pode på den strømpeegenskapen? Eller kanskje la den vokse på treet, som en symbiose mellom tre og strømpe? Lurer.

  SvarSlett
 2. At jeg aldri har tenkt på det! Ikke drysser det, og man slipper å pynte også. Diskusjoner om glitter eller ikke glitter, og hvor er flaggene som skulle ligge i papirposen med konditorireklame..- en saga blott alt sammen, og julefreden kunne ha senket seg. Akk ja.

  SvarSlett
 3. Iallefall nesten på egen grunn? Noen nabo som mangler tre, duBedåre?

  SvarSlett
 4. Guriland, trodde ett øyeblikk at det var mine (manglende) innpakningsevner du beskrev....

  Riktig god jul, og bare digger den lille babyjakken i forrige innlegg!!!

  SvarSlett
 5. Jeg har jobbet i smykkebutikk - innpakking er vel en god beskrivelse av jobben :-)
  Mitt beste tips: bruk mindre papir. Da blir pakkene finere.

  Nå skal det sies at jeg etter denne jobben ikke synes innpakking er så veldig gøy da :-)

  SvarSlett
 6. Etter å ha jobbet i bokhandel noen år, så har jeg lært meg noen triks. Men bøker er jo herlig lette å pakke inn da - det skal sies, men alt kan jo pakkes i en eske om man trenger en lett form på pakken. :) Jeg kan faktisk si det så enkelt at trening gjør mester. :)

  SvarSlett
 7. Jeg skulle likt å se deg stå på plantasjen å pakke inn juletreet!

  SvarSlett
 8. Godt tips! Hadde reist ned på plantasjen med en gang jeg.. om ikke det var for at alle gavene som skal gis bort i år allerede har blitt rulla inn i julepapirrester som både er et og to år gammelt.

  SvarSlett
 9. Innpakket juletre ;) Hadde kanskje gjort det for å få kloa i litt av det flotte papiret!

  SvarSlett
 10. Du er etandes go, pakke inn juletreet.... ;-)
  Hadde jeg foreslått det her i heimen, hadde de glodd rart på meg. Men det er vel noe annet man kan kjøpe og pakke inn på Plantasjen.... :-)

  Og du, du er ikke den eneste som bruker MASSE tape og krønsjer hjørner ;-)

  SvarSlett
 11. Ja, nå måtte jeg flire godt! Et kjempetips...ser det levende for meg, halve Mandal står i kø for å pakke inn juletrærne sine ;)Men fint, det var det!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.