21. november 2011

Feil i mønsteret Plan C


Urk!  

Veldig kjedelig, og det skjer dessverre; det har sneket seg inn en sentral trykkfeil i mønsteret til Plan C. Jeg har rettet opp i oppskriften og lagt ut rettet PDF-fil, så det skal være mindre feil på den som ligger på linken nå, men de 209 som har lastet ned mønsteret før idag har altså da et mønster med feil i. UNNSKYLD!

Totalt antall masker etter økninger skal være 212 masker , ikke 242 masker. 30 masker feil gir en helt annen vidde på genseren. Litt ukonsistens mellom forsiden og side 3 om hvor lange ermene skulle være er også rettet opp i (jeg kan visst ikke regne hvor mye 22 + 2 cm er, det er visst 22 i følge første utkast.)

Tusen takk til Tante Maraj og A-I som tok kontakt og ikke fikk regnestykket til å gå opp, og kunne hjelpe meg med å finne skrivefeilen. Uten dere hadde jeg nok ikke fått rettet det opp så raskt. 

4 kommentarer:

 1. Det er fort gjort og godt ein har ivrige auge og strikkarar til å finna hola.

  SvarSlett
 2. Fort gjort ja! Og feil eller ikke feil, genseren min ligger i vaskemaskinen og vugger nå! :-D

  SvarSlett
 3. Takk for raske tilbakemeldinger på spørsmål! Jeg fikk raskt strikka videre... det ferdige eksemplaret finner du nå i bloggen min:-) Denne genseren var bare super å strikke! Anbefales!!

  SvarSlett
 4. Lett å se seg blind på det man selv skriver, i alle fall tall. Så da er det supert med observante folk som gir tilbakemeldinger.

  Sitter og beundrer vestene dine og har jammen lyst til å strikke noen jeg også. Men Klumpen hater vester, sukk. Han vil bare ha gensre med troll på...

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.