16. april 2011

Bad karma

bevis 1
Om du en dag kjører til jobb, kjører over noe du tror er en liten pinne, og noen sekunder etter hører merkelige lyder; da kan det være at det blir dyrt. Jeg stoppet bilen i nærmeste busslomme for å kikke - et skrujern hadde kommet mellom hjulet og skjermen, og flenget opp hjulet. Hvor uflaks kan man ha? (Og hvem slenger fra seg skrujern i veikanten?)
Æsj.
Viking kom og hentet meg igjen (joda, forrige bil konket i januar), og kjørte meg til dekkverksted, og akkurat da var det mest irriterende at strikketøyet lå hjemme. Etterpå var det mer irriterende regninga på veihjelp pluss nytt dekk.
Altså er garninnkjøp nedprioritert for tiden. Eller... hvem lurer jeg? Det dukker opp nøster til samlingen, men jeg PRØVER altså begrense garnkjøp til minimum. Da må man bli kreativ for å få stilt garnbehovet.

røde med rosa hæl
Metode 1:
Jeg meldte meg inn i hobbyklubben.no igjen, etter å ha nettopp meldt meg ut etter et år uten kjøp. Og vips, ny velkomstpremie gitt! Funker bare om man klarer å sende avbestilling hver gang du får mail om ny hovedbok, men det klarte jeg altså i ett år tidligere.
Velkomstpremien var to strikkebøker (kan aldri ha for mange), 2 nøster Sterk med mønsterheftet Strikk og Bruk fra Du Store Alpakka (bra!) og en notisbok og en lommebok. Ok, så må man betale porto, men det var jo nesten som å få garn.
Metode 1 har til nå resultert i ett par røde sokker med rosa hæl, oppskrift fra Strikk og bruk. Ny hæl for meg, forkorta rekker, og jeg er ikke heeelt venner med metoden ennå. Litt mer trening skal til.
gave
Metode 2:
Bli med på diverse Give-awayer som dukker opp på blogger jeg følger. Stort sett sier man pip i kommentarfeltet, og er med i trekninger på alskens snadder.
Denne uka har jeg hatt flaks (muligens for å veie opp for uhellet med bilen?) og vunnet hos G-Annette et flott strikketøysnett, pinneholder og matchende knapper i uglestoff. Fantastisk! Utrolig lekkert laget og i flotte farger. Anbefaler absolutt en tur innom G-Anette for en blogg med masse skaperglede.
gave 2
Og ikke nok med det, På pinnene hadde også konkurranse, og jeg fikk seks hesper tynn økologisk bomull fra Pickles. Det kom som bestilt, siden jeg vrir hodet for tiden til hva man kan strikke til baby i tropisk strøk, ull er liksom litt varmt...
Takk for vakkert garn og gode ord, Karoline! Det gjorde dagen god!
Og igjen, takker for UTROLIG mange hyggelige kommentarer på håndlaga 2011 konkurransen! Tusen, tusen takk! Blir skikkelig rørt og glad.
Så kanskje karma er i ferd med å snu?
God kveld ønskes, jeg tar turen til sofaen for å planlegge påskestrikket.
Glad påsk!

13 kommentarer:

 1. Bad karma i Lofoten også.. Fikk en sprekk i frontruta for litt siden, og nå tar bilen inn vann itilegg! En pakning har vist tatt kvelden så nå må jeg øse ut flere liter vann for hver gang det regner :) Biler er store utgiftsposter!

  Skulle ønske jeg hadde en brøkdel av dine håndarbeidsegenskaper! Du lager så mye flott :)
  Ha en flott helg :)
  -synnøve-

  SvarSlett
 2. Skikkelig uflaks med bilen da!! Får håpe regningen ikke blir altfor stor...

  Heldig deg da, som har vunnet så mye fint! Du klarer helt sikkert å forvandle det garnet til noe flott!!

  Ellers er jeg som deg, ang bokklubber!! Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har meldt meg inn og ut av de forskjellige...Kjempelurt!
  Ha en fin palmehelg!! :-)

  SvarSlett
 3. "en ulykke kommer sjelden alene...", men hos det virker det motsatt. Så godt når giveaways går din vei når noe har kastet et skrujern i veien. Masse fin påske til deg!

  SvarSlett
 4. Får si som Oprah: "We deserve good things!" Da går det alltid bra. Vi pleier å rope det til hverandre i bilen når vi kjører for å finne parkeringsplass nærmest døra til det vi nå skal. Funkt vie ein Kugel, i hvert fall av og til.. (Neida, vi er ikke gale, bare sånn passe)
  God kveld!
  Mvh Siv

  SvarSlett
 5. Det er gode muligheter for hyggelig ullen overraskelse i posten for teststrikkere også. :)

  Bra at karmaen har snudd litt!

  SvarSlett
 6. Det er vel noe som heter hell i uhell? Tja, passer vel ikke helt, men men! Gratulerer med lekre gaver, og lykke til ang kreativiteten - et år er leeenge... Tips: holstgarn.dk er et fint sted dersom du skulle falle for fristelsen. Billig og bra! God påske :)

  SvarSlett
 7. så gøy det er å vinne! sønnen min har vinnerlykken i vår familie.

  Ugler er visst i "vinden" nå..

  Må få si at strikkadressen din er SUPER. herlig med så mye godt humør :)

  er kjempefornøyd med å få følge bloggen din! "glad påske!"
  linda l

  SvarSlett
 8. Huff så kjedelig med flerra dekk ;)

  Men guri så flaks du har på give awayer da, jeg har også en gående hvis du vil prøve lykken ;)

  Og hobbyklubb.....akkurat fått en haug med bøker i posten, genialt ;)

  SvarSlett
 9. Oh, scheise, ikkje berre må ein ut med ein del pengar, men berre det å måtta fiksa det, tida det tar etc er jo über irriterande. Eg har medlemskap i Falck og det har stort sett betalt seg, øh... God påske.

  SvarSlett
 10. Uff...kjedelige greier! Jammen meg godt at du du kan bli muntret opp med alle disse gevinstene! Herlig!:)

  SvarSlett
 11. Du kjem ikkje til fjells på ein flat veg ( står skrive over døra på Ustetind )... Nokre dagar er slitsome, men andre dagar er full i lyspunkt.

  Uansett, god påske!

  SvarSlett
 12. Jeg har nettopp strikket et tynt ullteppe (NZ lammeull) til baby i tropiske strøk. Får rapport om at det er flittig i bruk pga all airconditionen innendørs.

  SvarSlett
 13. Så godt at du vant litt når du først skulle være så uheldig med bilen!! Nydelig garn og strikkemapper da! Må forresten skrive opp den økologiske bomulla fra pickles bak øret til gavmildere tider:-D

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.