5. januar 2011

Work in progress

trådfesting

Stort sett fester jeg tråder til slutt. Jeg må rekke opp en gang i blant og da er det et pluss at trådene ikke er festet, jeg er nemlig så paranoid for at tråden skal løsne/ekstra god til å feste tråder, at du skal ha mye tålmodighet om du skal klare å ta opp der jeg har festet tråder. Muligens en arv fra bestefar, når vi fikk julepakker i posten nordfra, brukte vi en dag på å få åpnet pakken, og det var kun øverste laget. Gaffateip og ståltråd ruler! 

Men denne gang har jeg gjort et unntak. Stripedressen/onepiecen/styggdressen/heldressen til voksen som jeg strikker på, har fått festet tråder på beina og armene, og kun midtstykket mangler trådfesting nå. Jeg fant ut at jeg kom til å miste motet fullstendig om jeg ikke gjorde litt underveis, det er mye tråder å feste! 

I morgen skal jeg og målebåndet til barnehagen og sjekke brystmål på mottaker (faderullan, håper jeg ikke får treff på google på barnehage og brystmål i samme setning). Heldress til voksen har nemlig andre utfordringer enn til småtasser, bleierumpe trenger man ikke lenger ta hensyn til, men bysten er noe annet. Jojo, det er mange scenarioer jeg ikke hadde sett for meg i min strikkekarriere, at jeg skulle ta brystvidde og midjemål av barnehageansatte var ikke et av dem. 

Altså betyr det at jeg har kommet nesten til under armen! Hoi! 

Og det er underlig tilfredstillende å se nøste etter nøste bli brukt opp. ENDELIG forsvinner ymse pasteller (mystisk mye rosa),skriketurkis, flere innfarginger marineblått og noe skoggrønt jeg hadde glemt jeg hadde.

Stay tuned. 

Edit: må rekke opp til livet. Gaaah! Godt jeg altså ikke har festet tråder. 

25 kommentarer:

 1. åå som jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet.... actionbilder må være et must her!

  SvarSlett
 2. Trådfesting er definitivt ikke det morsomste med strikking - sikkert greit å gjøre underveis. Og jeg er også veldig spent på det ferdige resultatet ;)

  SvarSlett
 3. hehehe, jeg gleder meg til å se den ferdige dressen! :)

  SvarSlett
 4. Dette gleder jeg meg til å følge med på. Men jeg må si jeg beundrer pågangsmotet ditt. Dette høres ut som et veldig stort prosjekt.

  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 5. Venter i spenning på å se resultatet!
  Og trådfesting, det er kjedelig det!

  SvarSlett
 6. Jeg gleder meg til actionbilder av den dressen :O)

  SvarSlett
 7. Det skal bli så artig å se den ferdig, håper barnehagetanten stiller som modell!

  SvarSlett
 8. Trådstumpene var fargerike i alle fall, spent på dressen.

  De som gooogler med skumle hensikter blir nok skuffet her, hehe...

  SvarSlett
 9. Jeg gleder meg såå til å se den dressen der ferdig!

  SvarSlett
 10. Kan nesten ikke vente med å se den. Glad du er en en-av-gangen og ikke tar morsomme strikkeavstikkere, for det hadde blitt kjedelig å vente på:-)

  SvarSlett
 11. Spennende! Åhr, kjenner overskuddslageret mitt kunne hatt godt av en slik heldress..:)

  SvarSlett
 12. HIhihihi...gleder meg til å se resultatet!

  SvarSlett
 13. Jeg bøyer meg i støvet og alt som er, tenk å begynne på en HELDRESS til VOKSEN.. Fantastisk. Gleder meg virkelig til å se resultatet. Kjenner jeg er bittelitt sjalu når det gjelder garnslankingen din altså, men en heldress til voksen blir nok for heavy for meg, men barn kanskje? ;)

  SvarSlett
 14. Det blir interessant å se denne dressen ferdig og med et voksent menneske inni! All honnør for at du gidder, det er vel ikke få strikketimer som går med til den? På den annen side må det jo være vidunderlig å bli kvitt masse ukurant garn :)

  SvarSlett
 15. Åh, jeg gleder meg til å se ferdig dress altså!!!

  SvarSlett
 16. beundringsverdig, virkelig!

  SvarSlett
 17. Jeg kunne godt tenke meg å ha en sånn dress selv, for å være helt ærlig (jeg fryser, selv i Danmark). Men har ingen tro på at jeg ville kunne gjøre den ferdig :) Har samme forhold til trådfesting, forresten. Paranoia. Mamma får fnatt av å se på.

  SvarSlett
 18. Kult med heldress til voksen! Jeg skjønner du er en effektiv strikker når du tar på deg sånne prosjekter.... phu! Ellers, bare innom for å ønske godt nytt år, og takke for masse inspirasjon i løpet av 2010 - jeg fortsetter som leser i 2011! Mamma takker forresten for trekantmønsteret på vottene!

  Hilsen fra meg!

  SvarSlett
 19. Ups...Opprekking er ikke gøy, men ofte nødvendig. Gleder meg til å se den!

  SvarSlett
 20. Gleder meg til å se ferdig resultat!!!

  SvarSlett
 21. IMPONERENDE! Skal si du har tålmodighet. Gleder meg masse til å se den ferdig. Morsomt at du velger farger helt random ;-)

  SvarSlett
 22. Dette gledar eg meg til å sjå :)

  SvarSlett
 23. Fornøyelig lesing, men synd du måtte rekk opp en del. Lykke til videre ;)

  SvarSlett
 24. Det skal bli veldig kjekt å se dressen ferdig, skjønt jeg tror ikke du klarer å inspirere meg til å starte på samme arbeidet!

  Det går fort da, til tross for siste opprekning nå. Flinka!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.