4. januar 2011

Ny start for body

knapper
Yngste har første dag i barnehagen idag, men siden jeg i går natt våknet av at noen spøy på puta mi, (småbarnslivets gleder) så starter vi barnehagetilværelsen med sykedag hjemme. Så da passer det kanskje med et heller dårlig bilde?
Tenkte jeg kunne fortelle litt til om bli-ny-fargebadene til ullbodyene. En av bodyene har vært lagret på et loft der rust og møll fortærer som det heter i skriften, og en av nevnte småkryp har hatt en lett lunsj på denne bodyen. Der det var hull sydde jeg på noen bittesmå hjerteknapper i knallrødt på den knallgule bodyen, og det ble gøy! Større knapper vil jeg ikke anbefale på en body siden det kan være irriterende med klumper når det er mer tøy som skal på, men litt foran gikk bra.

7 kommentarer:

 1. Du kan godt fortelle mer hvis du har lyst :) Kjempefine ble de! Og god bedring til barnehagedamen :)

  SvarSlett
 2. God idé, flott resultat!

  SvarSlett
 3. jeg skal så absolutt farge ulltøyet til B,det ser jo kjempefint ut og for et kjekkt tips med knappene:)god bedring til den syke!!!

  SvarSlett
 4. Den med puta er kjent :) Glimrende idè å farge ullbodyene.

  SvarSlett
 5. Det var lurt! Smart med knappene, flott og kunne bruke klærne lengst mulig!

  SvarSlett
 6. Jeg bare venter i spenning på at den voksendressen i knallske farger skal bli ferdig. I mellomtiden må jeg få si at den gule ulltrøyen var knallfin med røde hjerter på. Jeg har selv et knallgult nøste liggende, så kanskje dette er støtet jeg behøver for å finne noe å bruke det til :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.