25. september 2010

Trendy :)

Sandnes mix

Sjalskrager er det store i høst. De dukker opp overalt, både i ferdigstrikk i butikker og i mønster. Fant denne i Sandnes mix 1008 (nytt hefte i høst) og ser jeg traff bra med Brynjegenseren min i nye trender. Denne har samme strukturmønster og strikkes fra vrangsiden, samme løsning som jeg landet på for å strikke for mange vrangmasker. Halsen på Sandnesgenseren er penere, synes jeg, men jeg landet på raglan istedet for sett-i-ermer. 

Og nei, det er ikke kopiering ute og går, jeg tror vi er like inspirert av ting som er rundt oss for tiden. Sjalskrager og strukturstrikk er in, og det er moro å ha truffet blink på en sånn bølge.


8 kommentarer:

 1. Jeg må si jeg holder en knapp på Brynjegenseren din, jeg altså! Den er virkelig utrolig fin! Og jeg elsker raglanfelling. Som du sier: gøy at du traff blink på en sånn bølge =D

  SvarSlett
 2. jeg har heftet selv,og når jeg så den så tenkte jeg på deg,men Brynjegenser`n din er fortsatt på 2 do lista mi,syns du ikke den gensern med falske fletter av Lene samsøe er fin?den likte jeg godt ut i fra det heftet:)

  SvarSlett
 3. Din versjon er definitivt finest!

  SvarSlett
 4. Kjempefin blogg du har!! Masse inspirasjon for et strikkhjerte:-)

  SvarSlett
 5. Jeg stemmer for brynjegenseren! Du har forresten en utrolig inspirerende blogg. Er innom støtt og stadig.

  SvarSlett
 6. Haha, ikke akkurat kopi, nei, men absolutt i gråsonen ;) Ellers er jeg enig med deg, vi blir inspirert av hverandre og det fins ikke større kompliment enn å bli kopiert. Visst nok :D

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.