26. september 2010

Countdown

jul

Om du tror du er på gavelista til Monstermønsterfamilien, så kaaaan det være et sjakktrekk å hinte om hva du liker eller ikke liker eller synes hjemmestrikk er pinlige greier forbeholdt snørrunger. 

Bare for å ha nevnt det. 

7 kommentarer:

 1. Takk! Jeg ønsker meg en rød utgave av VIFTEN!! Det var ikke noe stort ønske vel...jeg ser på den med jevne mellomrom, og drømmer om en like fin eksempler som din:)

  SvarSlett
 2. hihi d hadde gjort seg med en marius genser:)jeg holder på å strikke julegaver til mine nieser og andre barn,også tenker jeg,kommer jeg til å være den tanten som gir di kjedlige julegavene? husker selv da bestemoren min brukte å sy julegaver til meg,og mor brukte å kjøpe meg med godteri for å bruke de klærne da bestemor skulle komme,bare så hun fikk se di i bruk ...

  SvarSlett
 3. He he he det er jo så flott å få hjemmestrikk. Heldige de som er på din gaveliste ;)

  SvarSlett
 4. Hehe, det var en bra annonsering! Er i julegave-planleggings-modus jeg også for tia, mest fordi det gir meg et påskudd til å handle nytt og spennende garn, i farger jeg ikke akkurat ville valgt til meg selv, men som er herlige uansett! (o:

  SvarSlett
 5. Ser du har fått hjelp med julepyntingen!

  I min familie syns de fleste at hjemmestrikk er kjipt. Mange tror visst det er gjort i en fei og for å spare penger. Det hender noen kommer dagen før dagen og ønsker seg et par selbuvotter, litt sent for mitt strikketempo.
  Så du er heldig som har noen som setter pris på det du lager! Litt misunnelig...

  SvarSlett
 6. Hehe, og slips på juetrærne er en naturlig ting.

  SvarSlett
 7. Jaja, vi hadde riktignok ikke slips på treet, men et par rosas Hello Kitty metallesker med snor på treet i fjor. Fiiint :-)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.