27. september 2010

gave i bruk

IMG_1337

Daria fortalte om yndlingsmønsteret sitt, og da kom jeg på at yngstebarnet har samme jakke, strikket av mormoren sin, og fått i høst. Jeg er heldig og får flotte strikkeplagg fra begge bestemødrene til ungene, ikke alle tør eller gidder gi til strikkere, men det gjør de! 

Denne jakka er strikket i Babysilk etter gratismønster fra garnstudio,  og jeg synes den passer perfekt til Bubbles-lua og også til ribbebuksa fra Nøstebarn som jeg fikk som takk for at jeg hurtigstrikket en body i nøden til en venninne. 

Og før noen kommenterer Colaen, nei, det er ikke det hun lever på. Men skapet der tomflaskene står er jommen fristende for en klåfinger som elsker å bære rundt på ting. Alt som er en meter fra bakken flyttes rundt på, og legges de merkeligste steder. Så om noen har noen tips om hvor fjernkontrollen er? I går fant jeg den i støvlene mine... 

20 kommentarer:

 1. ja den er såååå fin,likte godt lilla fargen deres:)
  hihi også i skoa da:)

  SvarSlett
 2. Nydelig unge, i deilige strikkeplagg med farger til å bli glad av. Colaflasken passet perfekt til synes jeg - og kan tenke meg at den rager høyt på lista over ting som er morsomme å leke med!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Så fint sett! Vi er heldige vi som har bestemødre som strikker:) Her i hus er også tomme brusflasker stas. Pepsi Max underholder lenge! Skjønt bilde av jenta di.

  SvarSlett
 5. Så fina plagg! Vart kommer mönstret till mössan ifrån?

  SvarSlett
 6. utrolig fint sett på ei søt lita jente:)

  SvarSlett
 7. Så fint sammen luen og jakken ble :D Det er virkelig nydelig med lilla :D

  SvarSlett
 8. Ha,ha - jeg fant brillene mine i søplekassa en gang. Kjempefin jakke til snuppa og spreke farger sammen! :)

  SvarSlett
 9. Nydelig jakke og herlig modell. :-)

  Bosset og komfyren og dvd/video spiller er hete tips når det gjelder å gjemme ting. ;-)

  SvarSlett
 10. Så herlig jente! Og flotte strikkaplagg! Jeg liker også godt den jakken der, har strikket den en gang selv, etter å ha sett den på bloggen til Daria :)

  SvarSlett
 11. For en herlig liten krabat.. :) Luen var jo perfekt til denne jakken. Nydelig mønster.

  SvarSlett
 12. Sååå herlig jente og herlige klær!!
  Hva er det med tomme brusflasker som er så fasinerende? Måtte le da du forklarte årsaken, er nemlig ett kjent fenomen her i huset og :)

  SvarSlett
 13. Nydelig jakke ;) Fikk kjempelyst til å lage slik når jeg så innlegget til Daria....Men nå holder jeg på med en jakke og mor mi holder også på med en...spørs hvor mange jakker jeg får brukt for på en gang.. ;) Men kanskje fristelsen blir for stor ;)

  Nydelig lue foresten ;)

  SvarSlett
 14. Herlig bilde og nydelig jakke & lue

  SvarSlett
 15. Så inderlig herlig med lilla og de flotte stripene sammen! Hun er jammen søt der hun sitter uskyldig og kikker på fotografen ;)

  SvarSlett
 16. Så heldig du er!
  Det var en nydelig jakke, og en sånn bukse er jo uunnværlig under kåper, skjørt og dresser.
  Tusen takk for tipset om kjedesting. Det er nå både utprøvd og sendt videre:)

  SvarSlett
 17. hei igjen:)
  det var ikke meninga å være så kort på kortet,men den ene ongen skrek,den andre hadde hatt i seg allllt for mye toffifi og ikke nok med det så ba post dama meg å pakke inn pakken på nytt:P og til slutt ombestemte benjamin seg å sende korte hans,så da måtte det en liten diskusjon til...
  men kort sagt ble det sagt det meste:)

  SvarSlett
 18. Jep - garnnøglerne puttes i maskinen på uldprogram. Efter ide fra Britt (Grendesign - http://blog.grendesign.dk/grendesign/2010/06/hindb%C3%A6r-2.html) putter jeg dem i en nylonstrømpe og binder knude på. Det virker perfekt. Ingen filtrerede garnnøgler og ingen spindeolie for sarte hænder. Lægger dem til tørre på et håndklæde og i løbet af 1-½ døgn er de helt tørre indeni.

  SvarSlett
 19. Så flotte strikkeplagg!

  SvarSlett
 20. For et herlig bilde!!!! Og nydelige strikkeplagg!=D

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.