4. september 2010

Kjedesting er ikke kjedelig

named mittens

Trenger ikke være hjernekirurg eller rakettforsker for å forstå hvem vottene tilhører. 

Jeg er stor fan av kjedesting til å sy på detaljer med, kjekk video her for den som føler inspirasjonen presse på. Raskt når du kommer i gang, og lett å forme, og svinger går som en drøm. 

Votter i kvikklunsjfarger, så er de lette å finne. 

In english; 

Bibi reminded me that I have readers that have a hard time understanding the text :) Thank you for commenting, I hope to remember to write in english once in a while. 

You don't have to be a brain surgeon or a rocket scientist to understand what name the owner of the mittens have. 

The name is sewed in with chain stitch, my favorite for knitted items. Easy to learn, easy to use and great decor. Nice link here in english. 

Mittens in technicolor, SO EASY to find! 

17 kommentarer:

 1. Kjedesting er en fin oppfinnelse, ja :-)

  SvarSlett
 2. Inspirasjonen presser seg på her, derfor er videoen herved lagt på minnet - takk for det! Har et par tova votter på menyen snart, og de skriker etter å sprites litt opp ;)

  SvarSlett
 3. Kjedesting ser veldig fint ut, men også litt vanskelig. Det hjelper med instruksjonsvideo, den skal jeg absolutt sjekke ut!

  SvarSlett
 4. så kjekke,di inspirerer stadig:)

  SvarSlett
 5. Så tøffe votter. Jeg er strålende fornøyd med å ha funnet bloggen din, kost meg masse med å lese bakover og sett på alle de fine prosjektene dine. En kos måte å tilbringe altfor tidlige søndagsmorgener på.

  Enda bedre er det at vi har gutter som er jevngamle slik at dine oppskrifter passer min sønn og ;o) Er disse vottene strikket etter oppskriften du la ut til 3 åringen tro?

  SvarSlett
 6. Tøffe votter i flotte farger! Sånne vil jeg også ha.. ;) Får meg til å revurdere navnet til min mageboer... Burde jeg ha et kort navn som er greit med kjedesting?!:)

  SvarSlett
 7. Haaaa takk takk!! forklaring skal noterest!!
  Flotte votter i knall farger, det liker vi!!

  SvarSlett
 8. Takk for link til videoen! Som vanlig er det du lager en inspirasjon!

  SvarSlett
 9. Kjekke votter, godt merker som alle barnehagebarns votter burde være! Men det slår meg at når innehaveren bærer disse på sine rettmessige hender og stolt viser fram sine nye votter, vil det ikke stå AMUND, men noe i nærheten av JNDAMI... (o: Montro om gutten blir litt forvirra når han skal skrive navnet sitt? Herlige farger hjelper i alle fall på humøret!

  Du har tidligere strikka verdens mest fantastiske Hulkrus genser, kan du huske ca hvor mye garn som gikk med av de to kvalitetene? Og hvilken størrelse du strikka i? Denne står på vinterens todo-liste, og jeg håper jeg skal rekke i mål med noe garnlagergarn til bakgrunnen. Og at 1 nøste i nylig bestilt Kauni holder til hver genser... Håpe håpe... (o:

  SvarSlett
 10. Du Bedåre;
  navnet er brodert på forsiden av vottene, og joda, det blir riktig, prøv selv! Du må bare tenke deg at du ser dem fra den andre siden, ikke fra den som har dem på.

  Og seffern kan han skrive navnet sitt fra før, han er da et akademikerbarn. Så forvirringen tror jeg skulle gå bra.

  Hulkrusen gikk det med 105 gram Kauni og 60 gram Alpaca 2. Kauninøstene kan være litt lumske, noen forteller om brudd i garnet med feil fargeskift, men jeg opplevde ikke det.

  Tåkeluren: joda, det er den oppskriften. Startet med 36 masker og strikket til toppen av lillefingeren før felling. Litt store nå til 4åringen, men i tovet tilstand er det perfekt størrelse.

  SvarSlett
 11. Herlige votter, og kjedesting er en lur oppfinnelse!

  SvarSlett
 12. Så utrolig smart å dekorere vottene på denne måten :D

  SvarSlett
 13. Ja, jeg skjønner nå, det er alltid flere perspektiv på ting! (o:

  Håper jeg er heldig med mine kauni nøster, da, og fargene også! Har valgt en blåvariant til storebror og en grønn til lille, men har do aldri sett disse nøstene live! Spent!

  SvarSlett
 14. Kjekt med link. Det er så fint med det lille ekstra på plaggene. Vottene var knallfine - farger som roper høst.

  SvarSlett
 15. Så fine disse vottene var. Strikkebloggen din bare oser av strikke- og skaperglede. Den er til masse inspirasjon for meg.

  Glade votter, dette :-)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.