5. januar 2010

Tricolor

IMG_6753
Jeg strikker sjeldent noe på oppdrag, siden jeg foretrekker å få velge selv av mottager, mønster og garn. Men ingen regel uten unntak, så jeg har strikket et barnehagesett for en i barselgruppa. Gleden over å finne en ullfantast til, ledet til at jeg tilbød å strikke et barnehagesett til snuppa, og moren fikk velge garn, farger og hva selv.

Så det endte på rillestrikka bukse og rillestrikket raglangenser fra Nøstebarnboka, og siden lillepia var yngst av tre og mor ikke var så keen på håndvask, så ble det bukse i dobbel Sisu og genser i Smart.

Kjapt og enkelt strikk før jul. Eneste var at jeg fikk ubendig lyst på Tricolor-is under produksjonen. Mystisk.

18 kommentarer:

 1. For et supert sett, er det like kaldt hvor mottakeren befinner seg, som det er her for tiden vil det komme godt til nytte :-) Ble litt nysgjerrig på Nøstebarnboka - har noen oppskrifter på nøstebarnstrikk, men det er bare separate oppskrifter.

  SvarSlett
 2. det var ett flott sett. tipper hun ble stor fornøyd, å så greit med dobbel sisu og smart, varmt og godt og kjapt og vaske ;)
  ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Utrolig fin farge sammensetning. Ble nok en fornøyd mottaker. Er ikke så begeistret å strikke på oppdrag jeg heller, men det hender jeg slår til.

  SvarSlett
 4. Innom for å si godt nytt år! Mektig imponert over statistikk og diagrammer og antal meter strikket. Ingenting er som å få dokumentert strikkeproduksjonen! Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 5. hehe, ser det med tricolor-is LOL bare at jeg ikke liker bærene i den røde og ikke sjokoladen i den brune:-P sæææææær LOL

  Men jeg synes settet ble flott da:-D

  SvarSlett
 6. Fantastisk fint sett. Så fint at jeg skal stikke innom nøstebarn og kjøpe mønster og garn i morgen!!

  SvarSlett
 7. Hei Monstermønster! SÅ morsom logo forresten. Og så lo jeg av kommentar angående garnmengde a la en australsk sauefarm.

  Jeg er en hengiven strikker. Hekler og syer også for så vidt. Nå holder jeg på meg noe til meg selv, en tights/stilongs i tynn alpakka fra Tine Solheim sin nyeste bok. Jeg er en frysepinne - og det plagget så bare så innmari deilig ut. Jeg strikker knestrømper også. Det blir mest til meg selv faktisk - etter at ungene har blitt 12 og 13. Datteren på 13 har blitt av det slaget som alltid er gloende varm og svetter og bruker knapt et plagg hun innbiller seg kan være er varmt. Har sluppet henne fri nå fra visjonen om at hun fryser like mye som mammaen sin.

  Sønnen min er mer på hettegenser-bølgen nå. Den siste Mariusgenseren som ble strikket til han av morfars samboer ble ikke akkurat brukt flittig.

  Så i vente på at vinden skal snu og de kommer tryglende hjem om jeg ikke kan strikke ditt og datt, så strikker jeg til meg selv. Det er hyggelig det også. Også fikk jeg en liten niese i sommer som jeg også føler meg litt mormor til - ettersom mammaen til søsteren min og meg ikke er her lenger. Hun blir nok lett et strikkeoffer.

  Skal lagre bloggen din i en bloggroll jeg har for inspirasjonsblogger, for her var det mye småtassfint.

  SvarSlett
 8. Hehe, tricolor :o))
  Kjempefint sett da, det må være godt å ha så kaldt som det er for tiden!!

  SvarSlett
 9. Så kjekt med tricolor sett da :) Og så deilig å få ett slikt sett når det er så kaldt.. Jeg liker ikke å strikke på bestilling men det hender jeg slår til jeg også... mulig at jeg burde ha hjulpet andre ullmanglende barn nå i kulden :) Ha en super dag, klem

  SvarSlett
 10. Kjempefint sett! Stusset litt over tittelen, det var jo ordet "farge" i den! Men forklaringen kom jo når jeg skjønte det var på oppdrag. (og oppdrag skal ikke undervurderes: Du får gleden av å strikke uten å kaste bort penger på garn!)

  SvarSlett
 11. Godt nytt år! Det var ett kjempefint sett! :-)

  SvarSlett
 12. Orv, det var et fint sæt - sådan et kunne jeg godt finde på at strikke til min Andreas.
  Sjov og morsom årskavalkade du lavede for et par indlæg side - hvor har du fået strikket maaaaange fine ting.

  SvarSlett
 13. Kjempeflott barnehagesett, og mammaen i barselgruppa er heldig som traff deg :) Nydelig i både farger og striper, og jeg skjønner du fikk lyst på Tress-is :)

  SvarSlett
 14. Så nydelige farger og så fine klær! Det er så godt med slike varme ullklær nå i denne kulden. Jeg skal jammen sette meg og strikke litt jeg også!

  Ha en fin kveld! ( med eller uten is...)

  klem, Lene.

  SvarSlett
 15. Herlig sett! Jeg strikker også Nøstebarbukse i Sisu- men enkel da det er til nyfødt...
  Så mye fint du lager,jammen er du produktiv!
  Takk for titten, hilsen Elin

  SvarSlett
 16. sisu og smart er mine favoritter eller NZ,DUO, eller nøstebarn sin ull:)du er så flink:)

  godt nytt år:)

  SvarSlett
 17. Øydis da! Jeg strikker da med farger? Brunt, grått og hvitt?

  SvarSlett
 18. Utrolig herlig sett og jeg skjønner godt at du fikk lyst is ja...

  Det er ikke mye som slår ull altså, tom femåringen min har skjønt det. Han vil helst ikke ha noe annet på seg en ull :D

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.