7. januar 2010

Omatt og omatt og omatt...

IMG_6804

Et nytt år er igang, og jeg strikker ENDA en baby i rib. Mottager er en slank herremann som fikk en i fjor da han ble født, og som ønsker seg en i første bursdagspresang. Og i litt tykkere garn og litt mer lengde, så går jo det helt fint, selv om mønsteret kun går til 9 måneder.

Garnet er Silkbloom fino, kjøpt hos Bette Design i Køben, og det er aaahhh... pusemykt og et deilig bekjentskap. Fås kjøpt hos garn.dk, og det skal jeg jammen gjøre om igjen. Morbærsilke og merinoull i skjønn forening.

IMG_6790

Og for deg som lurte på genseren til babyen, det er en February Baby sweater, strikket i 2008, og den gang lagt på vent istedet for å bli gitt bort. Detaljer finnes HER.
Heia Zimmermann!

7 kommentarer:

 1. Mye flott du har laga og driver å lager!! Je også digger å få kommentarer, men får itte så mange sia ganske få vet om meg. Du er herved invitert til å følge med på meg og legge igjen kommentarer. Je skal følge deg, det blir spennende! :)

  SvarSlett
 2. Baby i rib er et enestående plagg. Jeg er i gang med en versjon som blir body med lange armer. Jeg forlenger trøyen til body og setter av de maskene man vanligvis feller av til ermehull, strikker deretter lange armer og vips så er det en body! Håper jeg lykkes. Tenkte å ha åpningen med knapper foran :)

  SvarSlett
 3. å det garnet så virkelig flott ut, det må vel prøves tenker jeg!!
  Flott jakke, både på mor og barn!
  Ha en flott uke videre!

  SvarSlett
 4. Jeg strikket akkurat min første baby i rib nå i jula. Den var helt super å strikke, så den kan fort bli en gjenganger her også :)

  Ser du har på viften på bildet. Må bare si at jeg syns den er såååå fin. Har begynt på min nå - holder på med første armen. Gleder meg til den blir ferdig, og er spent på om den passer meg like fint som den kler deg!

  SvarSlett
 5. Det garnet så virkelig deilig ut...! Nydelig farge og vidunderlig enkel og fin design :-D (og jeg likte jakken din - om det da er deg vi ser på bildet)

  SvarSlett
 6. Babay i rib er helt genialt! Og hun som sitter på armen din er jo heelt nydelig! :-)

  SvarSlett
 7. Takk for oppklaring ang. jakka! For Ja, jeg har lurt. Helt siden den ble åpenbart i et innlegg om å gi mor hendene frie. Takk! Nydelig jakke, og Viften ser også fantastisk ut! Fikk Marianne Isager boka til jul, så kanskje kanskje, om 14 fullførte prosjekter? (o:

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.