12. november 2009

Multitasking

multitasking

Hvordan rekker du strikke så mye med fem uker gammel baby?

Datteren er kroppskontaktsjunkie og selvregulert med amminga, så det ammes når hun vil, ikke etter klokka. Det betyr i vårt tilfelle mat-o-rama på kveldstid, så jeg blir sittende myyye i sofaen med sulten baby på fanget eller bærer rundt  på en liten kropp som helst vil være inntil noen for å finne roen. 

Takk og pris for ammepute og bæretøy som gir to frie hender. Da kan man greit sitte noen timer, og det blir litt strikking utav sånt. 

17 kommentarer:

 1. Utrolig koselig bilde! Ser ut som dere koser dere begge to. Kjekt å få oppfylt begges behov på en gang.

  SvarSlett
 2. Hei! Kjempe koselig blogg du har. Vi har forresten babyer som er like gamle. Min gutt ble født 2 oktober. :) Lurte bare på hvor du har kjøpt bæretøyet..,eller har du laget det selv?

  SvarSlett
 3. Så hyggelig bilde! Og det er som å se meg selv. Her sitter junior i mobywrapen mens mor strikker. Veldig kjent det der.

  SvarSlett
 4. Veldig koselig bilde! Og nå vet jeg enda en grunn til hvorfor jeg trenger bæresjal :)

  SvarSlett
 5. Ja det så kosellig ut!! God ide var det og! Her og blir det mye amme - strikking. Men mini her er blitt så stor at hun prøver å få tak i strikkepinnene.. greit m rundpinner da.. Ha en fn dag!!

  SvarSlett
 6. Multimamma! Veldig hyggeleg bilde. Bæresjal er ei super oppfinning. Litjpia mi har også hatt nokre timar i det etter at eg henta ho, og det trass i at ho er over året. Derimot går det dårleg med strikkinga når dei veks til ;-).

  SvarSlett
 7. Så du føler det ikke litt som graviditeten som aldri tok slutt? Men nå kan du jo hekte den av deg når det passer og overlate den til barnets far. Kanskje ikke så dumt?

  SvarSlett
 8. Koselig! En skikkelig vinn-vinn-situasjon det der! Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett
 9. Genialt med bæretøy og strikking. Jeg fikk også strikket litt under lange ammestunder (tok gjerne en halvtime når han var liten).

  SvarSlett
 10. Søtingene!

  Tusen takk for garn, forresten!
  Veldig deilig, og jeg har vært skikkelig fornøyd med Sjølingstadgarnet før.

  Det kommer bilder, må bare vente på dagslyset.

  SvarSlett
 11. så herlig!!! nydelig sjal! Her godtok ikke lilleman at jeg satt i ro så det blei mye gåing med ham i sjalet. Kos dere!

  SvarSlett
 12. Herlig bilde, og det forklarer strikkeproduksjonen din! Godt du ikke er rådløs!=D

  SvarSlett
 13. ah nå skjønner jeg,så kjekkt med sjal:)

  SvarSlett
 14. Åh, dette så kjent ut. Har en frøken som nå er 6 mnd, men hun var også en slik som måtte ligge inntil da hun var nyfødt. Kos deg. Nå har ikke frøkna ro til å sitte på fanget i det hele tatt lenger!

  SvarSlett
 15. Hei:D
  Blir rent missunelig jeg:D:D
  Kjempekoslig bilde-ser så koslig ut,mine er 11 og 12 år i januar så det er kansje på tide me en "ittepådalt"som vi sier på karmøy.
  Håper du får en trivelig helg
  Hilsen Hanne/Gullklump

  SvarSlett
 16. Skjønne lille babyen!! *sukk* Flott at det blir litt strikketid på mor :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.