13. august 2009

Når nettene blir lange og kulda setter inn..

selvportrett i speil


.. ja da satser jeg på at det er sjans for at denne genseren blir brukt. Siden vi nå flytter der isbjørner tusler i gatene i følge turistene, så er det vel perfekt for tykke gensere?

Flyttelasset kjører i morra, og med i kassene følger denne genseren, intenst montert i flytteprosessen, så den skulle få være med nordover. Strengt tatt skulle den ikke tatt så lang tid siden det er tjukke pinner og tjukt garn, men prøv å flytte samtidig, så sprekker all tidsberegning.

Jeg stusset litt på hettekanten, og valgte å gå for Judiths løsning med rillestrikk ytterst, og synes vi var heldige med den versjonen. Takker og bukker for innspill, Judith!
Dette er en genser i Eskimo, og veier fryktinngytende 850 g, men har knall passform, trolig også i ugravid tilstand. Elastisk sak. Likte hetta veldig godt. For en frysepinn som meg, så tror jeg dette kommer til å funke bra.


tommel opp

Tommelen opp for denne!

Og takker og bukker for flyttelykkeønskinger! Vi drar altså nordover, ikke så langt unna Mo i Rana. Ikke helt til Tromsø, altså, Tina! Og for å oppklare forrige blogginnlegg; jeg tror absolutt at de har garn i nordnorge også, det er ikke i redsel for å gå tom jeg tar med lasset. Det er mer et håp om å faktisk bruke noe av det gedigne lageret.

22 kommentarer:

 1. Den genseren var jammen fin. Blir sikkert kjempe deilig når høsten og vinteren melder sin ankomst :)

  SvarSlett
 2. Å, så lekker! Og så fin gravidmage! Den genseren har jeg også på ønskelista mi, mon tro når jeg skal få tid til å strikke den?

  SvarSlett
 3. Deilig og varm genser som passer til kalde høstkvelder i nord. Har en mistanke om at du skal flytte nært meg, så kanskje du kan være med på et strikketreff til høsten ;) God tur og lykke til!

  SvarSlett
 4. Æææsj altså.. :-/
  (Nei, regner med at du vet at vi har garn her oppe også, var vel helst myntet på et par andre kommentarer der. ;-))
  Genseren ble kjempefin, og motivasjonen min et hakk større! For ikke å snakke om magen i den, savner gravidmagen min jeg. Gleder meg til neste gang!
  Vi har også bedrevet flytting i det siste, og fy søren for en jobb det er! Lur er du som flytter før baby kommer, etterpå kan du tro meg på mine ord at ikke er like enkelt. Takk og lov for ei vidunderlig svigermor som vasket ned hele den gamle leiligheten (fy som den så ut!) og svigerfar/svigerbror som hjalp oss med alle de store og tunge tingene!

  SvarSlett
 5. beautiful, super! I like the design and color

  have a nice weekend and congratulations for your baby :O)

  Margarita

  SvarSlett
 6. Genseren ser varm og deilig ut og du kler fargen veldig godt! Du får holde ut mens flyttemaset står på og slange deg velfortjent på sofaen når dere kommer frem til den nye tilværelsen :-)

  SvarSlett
 7. Fin genser. Blir god til vinteren. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Lekker genser! Har den i køen min på ravelry ;)

  SvarSlett
 9. Det så ut som en deilig genser. Hyggelig å kunne komme med strikketips som funker:-)
  Kan tenke meg en slik en jeg også.

  SvarSlett
 10. Satt som et skudd. knallfin genser. Ser ut som et must for en frysepinn - og sikekrt noe jeg også burde satset på.

  SvarSlett
 11. Hei min venn! Har dere allerede flytta? SNufs;S Godt du har én(?) varm genser til bruk i det kalde, kalde nord! Den var kjempefin! Og jeg som nettopp har kjøpt masse kjempeflott grått garn som jeg ikke vet helt hva jeg skal bruke til!! Passer perfekt!

  SvarSlett
 12. Kjempefin genser, og flott mage! Og fantastisk blogg, som jeg plutslig fant og definitivt fortsetterå følge. Fant masse inspirasjon i dine prosjekter! Nå gjelder det bare å finne litt tid også... (o:

  SvarSlett
 13. For en herlig genser!!! Jeg er seriøst sjalu. Frøsapinn her også nemlig...!!!
  (Jeg måtte iføre meg en blå "platadress" på st.aften... litt pinlig men jeg frøys så fælt...)
  Kanskje man skulle tenkt på å strikke noe sånt til seg selv?
  Lykke til med flyttinga da. Vi skal snart i gang vi også. Ikke like langt, men langt nok...

  SvarSlett
 14. Kjempefin! Denne har stått på "kanskje-strikke-lista" og no kjenner eg at den kanskje må strikkast - blir nok ikkje ferdig før eg er tilbake i ugravid tilstand då ;)

  SvarSlett
 15. Herlig genser, er frysepinne selv og har sansen for sånne tykke og deilige plagg. Lykke til med flyttingen!

  SvarSlett
 16. Det blir en repitisjon av de andre, men dette var en knall genser!

  SvarSlett
 17. Så flott genseren ble!
  -Og fiiine magen da, gitt! :0)
  Lykke til med flyttingen.

  SvarSlett
 18. herlig genser og kjempe fin mage!!!!

  SvarSlett
 19. Lekker jakke - veldig stilig med rillekanten!

  SvarSlett
 20. Den genseren ser knallgod ut!
  Den hvite Brio-komfyren kjøpte jeg på en lekebutikk i tromsø, men siden det ikke er til Tromsø du flytter så er det vel ikke til særlig hjelp uansett.... :)

  SvarSlett
 21. Den ser kjempegod ut! Slik vil jeg også ha.

  SvarSlett
 22. AH! Den ser digg ut. Har planar om å strikke den når eg besøker Mari i New York i januar. Har høyrt det kan vere fryktelig kaldt der da :)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.