4. august 2009

Det nødvendigste

flyttekasser
Sånn for å skape litt mer arbeid for oss selv på slutten av svangerskapet, så har vi funnet ut at vi griper sjansen og flytter nordpå i permisjonstiden. Husbonden har fått et årsvikariat som gir han en fot innafor fagfeltet sitt, og jeg er jo i permisjon den tiden, og sønnen skal bytte barnehage uansett denne høsten. Det er altså kun for ett år, så vi tar med oss det nødvendigste og ikke noe mer.
Det nødvendigste er altså definert som tre kasser med strikkebøker og oppskrifter og blader, to-og-en-halv kasse med garn og en kasse med strikkerelaterte greier som nøstemaskin, garnvinne og pinner og knapper og silkebånd og you name it.
Mannen himlet med øynene og lurte på definisjonen av det nødvendigste, og jeg har en viss følelse av at jeg nok ikke kommer så langt ned i de tre kassene med garn...men det er jo typisk at det jeg vil ha ligger igjen, så da må det visst bli med sånn i tilfelle. Tre kasser blir stående, så får vi se om profetien slår til.
Og tid til å strikke som tobarnsmamma? Hmmm. Har aldri strikket så mye som etter jeg ble ettbarnsmamma, men det var først etter flere måneder.

21 kommentarer:

 1. Fikk mitt fjerde barn for snart ett år siden og har strikka en god del allikevel, så du skal se det er lurt å ta med såpass med garn;)
  Lykke til!!

  SvarSlett
 2. Jeg har litt annerledes - blitt mamma og mindre tid til håndarbeid.... jeg lurer på hvor i fra har du så mye tid til å strikke etter det som du blitt mamma?
  hilsen fra Aleksandra

  SvarSlett
 3. Det høres helt nødvendig ut ja!! Klart det blir strikketid:-)

  SvarSlett
 4. Hurra- velkommen skal dere være! Hvor er nordover? Er vel ikke Tromsø da? ;-)

  SvarSlett
 5. Det blir da alltidstid til strikking vet du :) God tur, og lykke til med flyttingen da :)

  SvarSlett
 6. Klart garn og oppskrifter hører til det nødvendigste! Og strikking blir det nok tid til etterhvert!

  SvarSlett
 7. He, he, ja det er vel et definisjonsspørsmål hva som er det nødvendigste:-) Og menn definerer nok ikke likt som oss. Jeg hadde liten tid til å strikke da jeg hadde permisjoner, men du får sikkert et sovebarn som lar deg strikke ufortrødent videre og da er det klart du må ha med lageret ditt!!! Lykke til med flytting og alt:-) Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 8. Så spennende med flytting! Dere er tøffe som hopper i det, men sånt angrer man sjelden på :-) Du kommer nok til å få strikkeabstinenser innen nybabyen er noen måneder gammel, så det blir nok en orden på det med strikketid også. Det er klart at garn og sånt hører med til det nødvendigste :-D

  SvarSlett
 9. Selvfølgelig bliver der tid til strik - jeg taler med 1½ års erfaring som mor til to. Jeg har strikket meget siddende på gulvet:-) Hvor langt nordpå skal I flytte?

  SvarSlett
 10. Så artig å flytte da!!! Håper dere får det flott!!!
  Litt strikking blir det med 2, mye sittende på gulvet. Du finner nok tid inni mellom skal du se :)
  Ha lykke til med pakking og flytting da! :o)

  SvarSlett
 11. Velkommen til en flott landsdel! Ta med deg garn i store mengder, men om du ikke får nok så finnes det garnbutikker her oppe også ;)

  SvarSlett
 12. Lykke til med flyttingen, det er helt klart at det nødvendigste må med :)

  SvarSlett
 13. Kniiis...de har garn i nordnorge også! ;p Lykke til med flyttingen :)

  SvarSlett
 14. Så spennende å flytte på seg når man skal ha baby,og hvor går ferden?
  Må bare innrømme at du er til stor inspirasjon for meg,er bare så imponert over alt du får tid til å lage!!!
  Så derfor ligger det en award til deg i bloggen min;)

  SvarSlett
 15. Ha ha!
  Ja, jeg skal vel ikke le så veldig høyt. Det ble nok med en del strikkerelatert da vi flyttet til Island for fire måneder også, og ganske så mye mer hjem igjen.

  God flytt!

  SvarSlett
 16. Klart at garn er nødvendig. Tross alt er et år en del ;) Strikketid blir det, men jeg måtte også ha noen måneder på meg etter fødselen før det tok av for fullt. De første månedene er det nok med ny baby og tid nok til eldre søsken ;) Lykke til!

  SvarSlett
 17. En soleklar pakkeprioritering! Det er smart å ikke ta alfor mye med også - det er jo viktig å ikke ødelegge for shoppebehovet neste år.

  SvarSlett
 18. :)
  Klart det er et definisjonsspørsmål. Personlig hadde jeg aldri flyttet nordover uten god garn-ballast!

  SvarSlett
 19. Som den nordlendingen jeg er så må jeg jo bare få forsvare landsdelen min: vi har både garn, garnbutikker og oppskrifter her selv om det er en del som ikke tror det - ja tilogmed strikkepinner, strikkekafeer og en haug med erfarne og flotte strikkedamer har vi! ;-) Dessuten så er postmannen veldig dyktig i det han gjør, og Oslo er ikke lengre enn en liten flytur unna om det virkelig skulle stå om.
  Sånn, dagens forsvarstale. :-) (håper det er Tromsø som står på tapeten Merete!)

  SvarSlett
 20. Så spennende med flytting, og kassene høres absolutt nødvendige ut! Og jeg har strikket mer og mer for hvert barn jeg har fått - hvis jeg får mitt fjerde slutter jeg jobben og blir heldtidsstrikker, hehe!

  SvarSlett
 21. Hehehe. Strikking må skje på kveldstid... Eller kanskje du får et sovebarn?

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.