26. mai 2009

Skilpadderumper

skilpadderumpe

Joda, jeg har strikket noen sånne før, men de er morsomme å strikke, så når Grooo ønsket seg en skilpaddebleiebukse til sønnen, så kom jeg med tilbudet om å strikke mot å få bestille meg noe garn fra 123knit som arbeidspris, en deal vi begge kom greit utav.

skilpadderumpe to


Mønsteret er Turtlebutt og jeg har brukt Peruvian highland wool fra 123knit, garnet kommer i 29 gode farger. Har allerede planer om å strikke ullbukse til barnehagestart til frøkna inni magen (ahem, ute i god tid...) for garnet er mykt, deilig, ren ull og ikke dyrt heller.

Jeg hadde glemt litt hvor mye garn som gikk med til buksene, så jeg bestilte inn to nøster av hver farge. I str M går det med ett nøste av hovedfargen, og litt over et halvt til kontrastfargen, så da strikket jeg likegodt to i motsatte farger, for å bruke alt garnet jeg kjøpte.

Litt modifiseringer ble det tid til; etter tilbakemelding fra forrige mottaker, så er buksa gjort litt lenger, den ene fikk lenger vrangbord, den andre en ekstra mønsterrad.

Lanoliniseringen skal hun få kose seg med selv... Hespetre har en glimrende tutorial på bloggen sin.

5 kommentarer:

 1. Herlig herlig herlig! *klappe henrykt*

  SvarSlett
 2. Fantastiske flotte! D jeg ikke skjønner er hvordan du får tid til å strikke alt det flotte du gjør - sover du ikke? *misunnelig*

  SvarSlett
 3. De er så kule, har mønsteret og må nok prøve meg på den snart.
  Ser litt vanskelig ut

  SvarSlett
 4. Hjelpes, her var det mye nytt siden sist jeg var innom! De ullbuksene er så artige, synd det ikke fantes slike da jeg hadde tøybleiebarn.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.