25. mai 2009

Heia, heia!

Stabæk

Fargevalg i barselgaver er et lite minefelt, særlig hvis det er til noen der du kjenner bare en av de kommende foreldrene, og egentlig ikke har satt deg sånn helt inn i hva slags farger personen synes er ok å dresse opp avkommet sitt i.

Så for å lage noe som var bankers, og som burde funke uansett kjønn, så endte jeg med klubbfargene til favorittfotballaget til kommende pappa. Hjemmestrikka supporterutstyr er et must når man skal tidlig krøkes som publikum.

Litt research var på sin plass, tross alt kunne det være en dødelig fornærmelse hvis jeg bommet på hvilket lag far heier på. Å se ungen i Brann- eller VIFfarger kunne endt med hjertesvikt, tenker jeg. Så etter en rask sjekk med felles bekjent, så fant jeg ut at Stabæk stemte, og hjemmesiden til Stabæk presenterer bilder av spillere i mørkeblått og mellomblått, så da gikk vi for det!

Lua er i Babyull (Dale og Rauma) og oppskriften heter lettstrikka lue fra Nøstebarnboka. Lettstrikket er den.

3 kommentarer:

 1. Hehe, jeg hadde _akkurat_ kjøpt mørkeblå og mellomblå Karisma til å strikke Stabæk-skjerf til kjæresten (synes ikke sånne originale supporterskjerf er så fine, dessuten er de VELDIG syntetiske, og ikke varme i det hele tatt), og så kommer denne lua opp på "Friend activity" på Ravelry :) Morsomt! Den er veldig fin, og god idé for å komme rundt "kjønns-fargene".

  SvarSlett
 2. Åh, du strikker som vanlig de nydeligste ting! Og for et tempo du må ha på pinnen!
  Selvfølgelig virker linken din hos meg, må jo sørge for å ha frisk tilgang til en av mine favorittblogger!
  Følger spent med på alt du lager, henter mye inspirasjon fra deg (selv om jeg ikke alltid er like flink til å faktisk lage alle de flotte tingene jeg får lyst til!)
  Ha en fortsatt fin dag og en ekstra liten hilsen til (g)ullungene, inkludert den som skal komme.

  SvarSlett
 3. Heeelt sant! Noen skal -ikke- ha rosa og lyseblå, mens andre ikke kan tenke seg å kle sin lille engel i annet enn rosa/lyseblå/hvit. Vanskelig det der :D

  Jeg har forresten latt meg sterkt inspirere av deg i min siste kreasjon . Du lager jo så mye fint!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.