25. april 2009

Princess Leia

princess leia

Hespetre har feiret 200 innlegg på bloggen og som en skikkelig strikkeblogg verdig, så var det garn i premie! Og hurra, jeg vant!

Når jeg blir ferdig med å leve ut Prinsesse Leia-drømmen min, så skal jeg muligens bruke islandsk pløtulopi til noe annet gøy, det ser skikkelig sært ut å strikke av, men jeg har nesten kjøpt det før, så nå hadde jeg flaks!

5 kommentarer:

 1. Ah, det burde jeg jo ha skjønt. Haha. Så fin du var!

  (Fikk mannen oppfylt noen hemmelige drømmer nå, tro? :P)

  SvarSlett
 2. Plötulopi er kjempefint å strikke med! Jeg bodde på Island for 20 år siden, og strikket islendere i plötulopi til hele familien og litt til....ingen tråder å feste- og røk tråden, var det bare å "tove" dem sammen igjen. Jeg brukte tre tråder, men nå ser jeg at det er ganske vanlig med bare to- og noen våger seg på kun en....
  Blir moro å se hva det blir til!

  SvarSlett
 3. Så gøy at du vant, gratulerer!

  Jeg har strikket av slikt garn, lurt å starte i midten slik at ikke nøstet ruller rundt. Det tar litt tid å finne teknikken, men når du først har gjort det går det som fot i hose.

  SvarSlett
 4. Gratulerer!! Og slik ei flott gåve :)

  SvarSlett
 5. Det går helt fint å strikke av når man blir vant....ulempen er at man må legge opp først og det er et lite h*'vete med garn som ryker bare du stirrer hardt på det. Forsterkningstråd anbefales.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.