26. april 2009

Fra mini til medium

IMG_4484

Det blir mye kikking på baby- og barnemønstre i disse dagene, muligens ikke så rart? Og noen favoritter går igjen, design.club.dk har mye bra i tynne ullklær, nevnt såpass mye på bloggen min at jeg må komme med et dementi, jeg er altså ikke sponset av den danske stat og dets strikkedesignere og garnprodusenter.

Dette er mini fra design.club.dk, og strukturmønsteret i vesten er ganske pent, synes jeg. Flere enn meg synes det, feks er det brukt i Myk Start på lue og votter til baby, (lua har jeg laget allerede og planlegger en jakke i samme mønster)IMG_4483

Strikker du mini med maskeantallet fra 0-3 mnd og tykkere garn som feks Rowan felted tweed, så får du en Maxi istedet. Evt en medium. Denne passer en toåring.

Endelig fikk jeg brukt en av keramikknappene jeg fikk for ti år siden, de har ligget sammen med treknappene og hatt godt selskap. Jeg kjøper ofte inn knapper jeg liker, en eller annen gang blir de brukt, og knapper rommer ikke så mye som garn. Ofte monterer jeg ting om kvelden, og da er det kjedelig å mangle knapper, en vil jo bli ferdig med en gang!

Felted tweed er godt å strikke med, et nytt bekjentskap for meg. Hadde fire nøster liggende, fra USAturen i høst, og vesten brukte 1,5 nøste.

9 kommentarer:

 1. Den er fin! Troede først den var til egen baby (en pige??), men måske ikke i str. 2 år?

  SvarSlett
 2. Vi har ikke vært på UL ennå, så babyen er fremdeles kjønnsløs :)

  SvarSlett
 3. Så rask du er. Flott mønster også, jeg har strikket sokker i det strukturmønsteret,de har vært i bruk nå i over 8 mnd

  SvarSlett
 4. Å så nydelig farge, kremaktig-noe?

  SvarSlett
 5. Det garnet er så fint at til og med jeg kunne ha funnet på å bruke det. *fnis* Veldig god modell det der, og fargen er nydelig.

  SvarSlett
 6. Flott vest i ein flottanes farge:)

  SvarSlett
 7. Lekker farge!! :D

  SvarSlett
 8. Så herlig kombinasjon av mønster og garn - og farge!

  Får jeg lov til å kopiere dette? *smiler pent* Skal love å ha en annen farge, altså. (Har nemlig noen nøster Felted tweed til overs jeg også ...)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.