9. april 2009

Påskeverksted på sparket

IMG_4333

I frokosten fant mor ut at dette året var da ungen gammel nok til å frigjøre sitt kunsteriske talent i samband med påska, og da gikk vi løs på en samling egg som trodde de var trygge innerst i kjøleskapet. Men den gang ei!

I en husholdning som inneholder en som hobbyerer støtt og stadig, så er det materialer i fleng hvis man leter litt i skuffer og skap. Så tre minutter etter at ideen var kommet, var perler, lim og bomull på plass.


IMG_4344

Lim og perler gir lekre egg til å henge opp, særlig dekorativt blir det med Norturas rosa stempel som skinner gjennom funklende perler. Funky!


IMG_4345

Siden det å knuse egg var kulere enn å lime perler på, så var andelen knuste egg versus pyntede egg mye høyere enn andre påskeverksteder. Vi dekket over vår knus- og hærverk-rampage med å bruke de knuste eggene sammen med bomull og karsefrø, i håp om at det spirer i vinduskarmen snart.

Og da toogethalvtåringen heller ville bygge romskip og spille maracas med perlene, så var påskeverkstedet over.

3 kommentarer:

 1. Gøy med påskeverksted! Vi har arkivert resultatene fra alle påskeverkstedene - en stor samling egg som viser utviklingen gjennom tidene. Veldig morsomt å ha i dag! Men det året jeg husker best, var da jeg blåste egg midt i svangerskapskvalmen - egentlig en dårlig kombinasjon...
  God påske!

  SvarSlett
 2. Den skal tidlig krøkes...og så videre... Men eggene ble stilige, og karsen kommer garantert!
  Ha ei flott påske!

  SvarSlett
 3. Herlig påskepynt!!!
  Her i heimen har de pyntet det meste av påskepynten med glitter. Barnehagen har tydeligvis et stort glitterlager, og vi har fått minst halvparten... Mesteparten av glitteret ligger nå igjen rundt om i stort sett hele huset...

  Ønsker deg ei god påske :))

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.