12. april 2009

Invasion!

invader

Jeg er ute i god tid med høstgarderoben, sikkert fordi barnet har fem-seks gensere som allerede passer. Strengt tatt et luksusproblem. Så nå er det hals og lue i restene av Lucca Tweeden min (tydeligvis et uttømmelig nøste, for det er nok til mer). Lucca har jeg lovprist før, men ombestemt meg, for det tover så snart det får øye på noe som kan gnisse mot det.

Og for å pynte opp lua og trene maskesting sydde jeg på et monster i space invader- stil. Tross alt er jeg vokst opp med Commandore 64, noe spor setter seg.

Jeg lot meg inspirere av Space invader, en kunster som reiser rundt i forskjellige byer og henger opp Space invader inspirert mosaikk. Utrolig stilig, og godt dokumentert på Flickr! Ta en titt, og bli like begeistret som meg!

Forsåvidt et godt tips til pynt på tøy, enten i maskesting eller korssting. Jeg brukte maskesting for å pynte opp en ellers nøytral Barnelue med øyreklaffar (Nøstebarnmønster). Bare synd lua ble for liten, og må ligge i to år før nestemann før bruke den. Jaja.

8 kommentarer:

 1. Så mye fint du lager!
  Jeg synes det er kjempeartig å lage ting til ungene og mannen:-)
  Den skatelua ble kjempetøff!
  Takk for hyggelig hilsen i bloggen min.

  SvarSlett
 2. Veldig imponert over den enorme produksjonen din med strikkeplagg. Jeg er i startgropa når det gjelder å strikke større ting, en genser fra nøstebarn ligger og venter på å bli ferdig. Det er derfor veldig inspirerende å "drive" rundt i bloggverden for inspirasjon. Har tatt meg den frihet å linke til bloggen din. Nyt den siste påskedagen.

  SvarSlett
 3. Knallfin lue - verd å vente på for minstemann. Garnet er jo knallfint - synd at det loer!

  SvarSlett
 4. Herlig broderi, du er så utrolig flink med slike.

  Det er ikke et veldig stort problem at noe må ligge i to år. Min lille baby fylte akkurat seks år. Svusj! Og der var det gått flere år.

  SvarSlett
 5. Sej hue med Space Invader på!
  Jeg er helt enig mht Lucca. Det er blødt som vat, men desværre også ligeså lidt slidstærkt. Egner sig bedst til huer og halsedisser.
  :-) Britt

  SvarSlett
 6. Kjempeflott hue :-)

  Det ligger ein award til deg på bloggen min :-)

  SvarSlett
 7. Så slotte ting du lager, godt å vere ute i god tid ikkje sikkert du får så god tid til hausten:)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.