23. februar 2009

Pingvininvasjon

pingvin på sofaen

Sønnen er pingvinfantast for tiden. Så da Dalegarn kom med nytt hefte med pingvindrakt og pingvinlue, slo jeg til og bestilte heftet via To damer, en nettbutikk utenfor Bergen. Raskt levert, kudos til dem! Joda, de har heftet her i byen også, men siden jeg er sengeliggende for tiden (takk og pris for bærbar pc!) så er netthandel tingen akkurat nå.

Litt ivrig i avtrekkeren, så bestilte jeg Babyull istedet for Freestyle, og endte med å strikke med dobbel tråd istedet. Omtrent samme strikkefasthet, men jeg fikk en litt diger lue. Rask og enkel og strikke!

Men pingvinfantasten er skeptisk... han har en yndlingslue, og det er bare den som gjelder. Nåde meg om jeg kommer med en ny lue da. Og lue som må trekkes over fjeset? Fysjom! Så da er det mamma som må posere. Muligens litt stor?


14 kommentarer:

 1. du var kjempesøt i pingvinlua,kanskje jeg også skal lage en i tillegg til drakt og tilbehør til avkommet....? jeg er veldig fornøyd med servicen til To damer, ho e både rask og serviceinnstilt! kvalme e ikje greit, men når sluttresultatet blir så fabelaktig som en baby - regner med at du holder ut elendet en stund til - god bedring!

  SvarSlett
 2. Så søt pingvinlue! Har sett det heftet og det er veldig morsomt med pingvinlue og dress.

  SvarSlett
 3. det var jo en flott lue da! morsomt med litt spesielle luer;)

  SvarSlett
 4. Du godeste! Jeg tar av meg pingvinhatten for slik fantasi - tenk å komme på å lage et slikt mønster!!? Jeg begynner å kjenne at jeg trenger en pingvinlue selv - kjekt å ha på vei til og fra svømmehallen!

  Flott bilde! Og du kler jo lua veldig godt!

  SvarSlett
 5. En MAMMA med pingvinlue må jo være lykken for en liten pingvinelsker. :o)

  SvarSlett
 6. Enig med Mimouna, denne luen må du rett og slett beholde selv! Jeg har kikket i dette Daleheftet og syns pingvindrakten er fantastisk. Men ingen små potensielle pingviner her i nærheten, så jeg får heller vente litt med et slikt prosjekt... Eller tror du drakten gjør seg i voksen størrelse? ;-)

  SvarSlett
 7. Hvis poden elsker pingviner må mamma med en slik lue være den største lykke :) Kanskje du bør vurdere dressen også? Der er det jo også plass til en mage :) Jeg har en award til deg også. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 8. Å så fin! Jeg har kjempelyst til å strikke pingvindressen og lua. Kanskje jeg skulle strikke til meg selv...

  SvarSlett
 9. Matchende lue og sofa er jo ikke verst. :P

  Pingvindressen må nok strikkes. Den må nok bare det. Som om ikke Hespetre Jr. er søt nok som han er.

  SvarSlett
 10. Legger garnet i hylla på Blå. Fin pingvinlue:-)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.