27. februar 2009

Barselgaver er stas!

angry bird

Jeg har en pussig forkjærlighet for å strikke barneklær. Såklart har det noe å gjøre med hvilken livsfase jeg og familien min er i akkurat nå, men det har vel også noe med at det er stas å strikke vakre, små plagg som trolig blir satt pris på av foreldre og den som skal ha det på seg.

Jeg synes det er stas å kunne gi noe håndlaget og spesielt som en velkommen-til-verden-presang, og det har omgangskretsen fått lide for. Jeg vet ikke om alt jeg har gitt bort er kommet til nytte eller blitt brukt (smak og behag er forskjellige) men de tilbakemeldingene jeg har fått gjør at jeg fortsetter.

I februar økte folketallet med tre stykker, og to av dem har fått pakke i posten, tredjemann får trolig pakken sin på lørdag. Jeg viser bare frem kortet fra Etsy og gleder meg til å kunne blogge hemmeligheten!6 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se hva du har laget denne gangen. Barselgaver er stas. Jeg har alltid strikket babytepper til mine venners nyfødte, og tilslutt ble det nesten litt komisk, for babyen lå å frøys om ikke jeg var rask nok med pinnene. hehe
  Nå ser det ut til at alle "mine" er ferdige med å lage avleggere, 3 og 4 barn i hver familie holder kanskje for denne generasjonen..

  SvarSlett
 2. Stilig kort!

  Kan ikke skjønne hva du mener med babytøydilla. Jeg kjenner ingen med sånt. Åneida.

  SvarSlett
 3. Nyyydelig kort! Babyklær er kjempemorsomt å strikke, skulle ønske jeg hadde noen babyer å strikke til selv. Ha en fin helg:-)

  SvarSlett
 4. Det er kos både å gi og få barselsgaver!
  Det blir spennende å se "skikkelig" bilde av det du har laget (selv om kortet var veldig stilig).

  Ønsker deg ei fin helg!

  SvarSlett
 5. Dette blir spennende å se!
  Klart de rundt deg setter pris på å få strikkede barselgaver. Hvem gjør ikke det? Hehe! :0)
  Jeg blir i hvertfall superglad dersom jeg får noe folk har laget selv!
  -Jippi!

  SvarSlett
 6. blir spennende å se hva du har laget:)jeg liker best å strikke små plagg jeg også...

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.