21. februar 2009

Hæ? kluter?

oppvask!

Jeg er ikke meg selv for tiden. Ikke bare er det produsert sokker, men nå også vaskekluter.På Ravelry finnes det mange interesseforum der man kan diskutere med likesinnende om avarter av strikking, og gruppa med kulest navn til nå er I'd rather poke myself in the eye with a double pointed needle than knit a dishcloth.

Det skal vel noe til at jeg får innvilget medlemsskap nå.

Til mitt forsvar; disse er strikket fordi Smileull var uforsiktig nok til å legge bursdagsønsker ut på bloggen sin, og jeg har mye tid og litt bomull slengende rundt. Nerdete nok har jeg stort sett kontroll på hva alle nøstene jeg har enten har vært planlagt til eller er rester fra ymse prosjekter, men jeg har ingen ide hva ringblomstfarget bomullsgarn gjorde i lageret mitt. Den grønne var tiltenkt en høstlue til guttungen, men det ble plutselig vinter.

For de som ikke kommer til å melde seg inn i poke-myself-gruppa, kan jeg avsløre at mønsteret på engelsk beskrives som mistake rib, dvs 1 vr, 1 r på den ene siden, og bare rett på den andre siden.


8 kommentarer:

 1. Hehe... de klutene er "the best" - man kan flire litt i skjegget av at man strikker kluter, men min pipe fikk litt annen lyd etter en tids bruk - jeg sverger til mine hjemmestrikka kluter, hiver dem like lett inn på 60 grader som kokvask og litt tromling til slutt - anbefales! Ikke bare det, mannen i dette huset vil ikke bruke andre kluter på kjøkkenet enn hjemmestrikkete...

  SvarSlett
 2. Helt tydelig at du er gravid- bare det at de fleste andre får "dilla" på spesielle matvarer (som de ellers aldri ville rørt!), mens du begynner å strikke sokker og vaskekluter;-D
  Hjemmestrikka kluter er forresten helt topp, og håndklær også! De visste nok hva de gjorde, formødrene våre.

  SvarSlett
 3. Haha, den gruppa burde jeg melde meg inn i... Jeg skjønner rett og slett ikke at noen liker tykke, klumpete hjemmestrikkede kluter - de tørker jo langsomt og blir fulle av bakterier??? Men så har jeg aldri prøvd det da. Det er kanskje på tide - alle skryter jo sånn av det. Og klutene er fine og lyser jo opp på kjøkkenet!
  Jo, jeg tror jeg skal prøve det....

  SvarSlett
 4. Fantastisk!
  Jeg har faktisk prøvd meg på en klut, og prøver stadig. Tor jeg har holdt på med den samme kluten i snart to år. Noe sier meg at det ikke er en hit her i heimen, men jeg drives av og til fremover av at alle sier de er så fantastiske i bruk. Håper du koser deg med dine, men savner et monster eller to ; )

  SvarSlett
 5. Fine kluter, flott måte å bruke av garnlageret! Og fin blogg:-) Rydder i garnlageret mitt for tida, finner mye rart. Men det blir ikke flere bleiebukser eller babytepper på meg, så om du vil ha litt 2- eller 3- tråds ekte;-) lanolingarn, gi meg et vink. Legger det i hylla til småen. Mest hvitt, en grå. Det ER lov å si nei!!!

  SvarSlett
 6. Kjekt med slike kluter. Var skeptisk til de før, men nå er jeg frelst

  SvarSlett
 7. De er geniale, tusen takk! Det var jaggu lurt å legge ut ønskeliste. Tihi!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.