27. januar 2009

sisten!

barnehagevotter

Det lekes. Oppgaven denne gangen er å gå til den sjette bildemappa di (på pcen eller på nettlagring) og plukke ut det sjette bildet, og vise det frem og vise hva det er.

Sjette mappa mi på pcen er familiebilder, og jeg har ikke spurt om lov til å blogge dem, så da lette jeg på flickrsettene mine istedet. Dette er et par votter jeg strikket i vår i flerfarget lanett.

Tanken var at stygge votter er lette å kjenne igjen og at ingen vil forveksle dem med sine ungers votter, men tydeligvis er flerfargede votter in i barnehagen, siden det ligger sånne i flere av kurvene i garderoben. Der fikk mitt elsk/hat-forhold til flerfarget garn et skudd for baugen. Eller så tenker alle at restegarn er knall å strikke barnehagevotter av. Jeg må revurdere planen om neste høst votter. Vurderer vakre latviske, men er usikker på vrangbord passer.


Jeg fikk utfordringen fra Hespetre (stalltips til en av mine favorittblogger) og utfordrer videre frk Snupp.

3 kommentarer:

 1. Hihi! Klart jeg tar utfordringen. har alle bildene mine på Flickr, så da får jeg inn og plukke dem. Stilige votter =)

  SvarSlett
 2. Gøye bildet! =D
  Når det gjelder garnet til teppet så hekler jeg med krok nr 4. Og har stort sett brukt garn av silja og østlandsgarn tykkelsen. (legg merke til at jeg har null peil på 2-tråds, 3-tråds og 4 tråds sjargonger...!)

  Haugen min har minsket betraktelig etter snart 2 svære hekletepper...
  Mamma sin også... hihi...0=)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.