28. januar 2009

Snella og Petronella-konkurranseJeg er med og konkurrerer om et gavekort fra herlige Snella & PetronellaDuften av erteblomster sin blogg.

Og gjett om jeg håper jeg vinner? Har reklamert for jentene før, men gjør det gjerne igjen!

5 kommentarer:

 1. Jeg har sett disse knappene her inne hos deg en gang før, og aldri klart å glemme dem. For øyeblikket er det gompemusikantene som er mine favoritter.

  SvarSlett
 2. Herlig! Denne konkurransen må jeg bare melde meg på :)

  Til min stooore lykke selger de Snella Og Petronella på Nøstebarn her i byen, og i en utikk som heter Norway Design.

  SvarSlett
 3. Knappene til Snella og Petronella er bare til å bli glad av! Herlige, morsomme, nostalgiske og beskrivende!

  Jupp - må vel en reklame til!

  SvarSlett
 4. Enda et spørsmål til deg, spm ikke er helt relevant for akkurat dette blogginnlegget... Ser du har anbefalt 123knit.com tidligere. (Har lest gjennom mange eldre innlegg må vite :) ) Lurte på om du har testet garnet New Zealand Wool. Vet du om dette garnet er av ca samme tykkelse og om det har like god kvalitet som f eks design-club sitt garn og Askeladden (Nøstebarn)? Jeg har bestilt litt av det og lurte på å bruke det til diverse Nøstebarn oppskrifter, det er jo mye billigere...

  SvarSlett
 5. Strikkelilja; veldig mange bruker New Zealand wool istedet for totrådsgarnet til Nøstebarn, funker fint! Eneste er at det ryker litt lettere, og har endel overskuddsfarge, så det bør vaskes før du tar det i bruk/gir det bort.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.