25. november 2008

Vakre småsaker

rosa pomar

På vandring gjennom webben dukket Rosa Pomar opp. Portugisisk blogg med en liten nettbutikk også, og heldigvis bittelitt tekst på engelsk. Så jeg drømte meg bort i vakre stoffer og bånd, og fikk tre meter Rødhette hjem i posten.

Akkurat nå ligger det på stuebordet mitt til å kikkes på litt ekstra, og planen etterhvert er å sy det fast som pyntebånd på ei lita jakke. Nydelig, ikke sant?

Camilla Engman har også designet et bånd for henne. Pussige greier, for jeg har lenge siklet på noen trykk av henne, og ahem, det er på vei i posten. Trykkene, altså.

Postmannen her i byen er vennlig nok til å slepe av seg skuldra for å levere de fleste pakkene til postkassen min, da vi bodde i Oslo fikk jeg hentelapp uansett hvor liten pakken var. Men de kan adressen min godt nede på post-i-butikk nå.

8 kommentarer:

 1. Rødhette var heilt nydeleg!!! Blir spannande å sjå kvar dette bandet blir av(regner med det er ein føljetong her...:))

  SvarSlett
 2. Det var jammen en vakker småsak, ja. Tenk at det finnes sånne små skatter ute på det store Internettet! Gleder meg til å se båndet montert.

  SvarSlett
 3. Åååå så nydelig bånd! Skulle nesten ønske arvingen min var bitteliten igjen så jeg kunne sy noe til henne med sånt på!

  SvarSlett
 4. Så fint bånd!
  Og slike postmenn det vil gamle Norge ha! Det er sånne postmenn som må få gave i postkassa på julaften!

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. åååååh
  Dødelig sjalu.
  Tror jeg ville sydd det på undertøyet mitt.

  I love.

  SvarSlett
 7. Har siklet litt på dette båndet selv også. Men jeg klarte å innse at jeg sannsynligvis bare ville ha hatt det liggende uten å sy det fast på noe som helst. Fordi jeg er en lat slask.

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.