13. november 2008

Jepp, det blir brukt

Ingenting varmer en strikker mer enn å få tilbakemelding på at det man strikker blir brukt av mottager. Øydis sendte mail med bilde av knuskjekke O som poserer i "#¤"#¤-genseren og hjelmlue i Babysilk. Det er råstas med tilbakemelding!

Hjelmlua er fra Sandnesheftet Tilbehør, siste side. Jeg brukte Babysilk istedet for Smart, siden jeg ville plage Øydis med håndvask liker Babysilk mye bedre enn Smart.

Poromlua innså jeg at jeg ikke hadde håret til, og sendte den i posten til vakre Helga som har Helga-hår (sånn hår man snur seg etter på gata, altså ikke mitt) og det var visst kjekt å få overraskelse på en sur høstdag. Memo til meg selv; gjør mer sånn.

10 kommentarer:

 1. Utrolig kul jakke! Hadde gjerne gått med den jeg og :)

  SvarSlett
 2. Så herlig!

  Og ja: det er fantastisk å få en overraskelse i posten, og det kommer nesten alltid på en dag man trenger det. Morsomt å sende sånt. :)

  SvarSlett
 3. Så gøy å se jakken og luen i bruk!

  Bra at luen fikk et nytt hjem, og så fikk du gledet noen samtidig. Rart hvordan ett og samme plagg kan bli så ulikt på to personer. Da gjenstår det bare å finne det perfekte luemønsteret til DEG. ;o)

  SvarSlett
 4. Den genseren er bare så stilig!

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 5. hihi, så fin hun var. Men det var intressang innskrift på ryggen du ;)

  Og at det er stas med tilbakemelding kan jeg skrive under på. Det morsommeste er når man tilfeldig møter noen og de går med det man har laget og gitt bort :)

  SvarSlett
 6. Utrolig kul genser, passer veldig bra med bodyen som Dag Tore kjøpte til Omre hvor det står: My real dad is in prison! ;o)

  SvarSlett
 7. Det var en liten tøffing, ja - i tøff genser! Kjekt å se ting man lager blir brukt =)

  SvarSlett
 8. Kul jakke og kult med positive tilbakemeldinger. Ha en flott helg!

  SvarSlett
 9. Utrolig kuul genser! Det må være en selvfølge at en sånn blir brukt!!
  Du er kjempedyktig!!

  SvarSlett
 10. Jeg kan også skrive under på at Omre bruker jakka si, han er observert i den flere ganger! Tellef bruker stadig trøya du strikket, den er faktisk blitt litt panseraktig i fronten fordi Tellef sikler så mye. Nyttig med litt ekstra tovet varme på brystet!

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.