27. mars 2008

Pay it forward


Muffin har laget bildet!

Etter et besøk hos Grooo har jeg meldt meg på en Pay it forward utveksling her i bloggland.

Ved å melde meg på har jeg satt meg villig til å gjennomføre dette:

"Jeg vil sende en håndlaget gave til de 3 første personene som legger igjen en kommentar med ønske om å delta i PIF utvekslingen. Jeg vet ikke hva gaven vil bli enda og du får den kanskje ikke i morgen eller uken etter.. men du vil motta den innen 364 dagar, det lover jeg! Det eneste du trenger å gjøre i retur, er å "Gi det videre" ved å love det samme på din egen blogg".

Sånne kjedebrevgreier er jeg oftest skeptisk til, men har jeg sagt A så får resten av alfabetet komme. Grooo lager fine ting, nemlig, så jeg måtte sikre meg en plass hos henne :)

5 kommentarer:

 1. Bare innom for å si god helg jeg, jeg er alt med på PIF. :o)Og så måtte jeg se på "Marius-monstergenseren" en gang til. Den er bare kjempetøff!

  SvarSlett
 2. Oj så spennende. Jeg vil gjerne være med på PIF.
  Har tittet litt (ganske mye faktisk) på bloggen din og du lager så mye fint!

  SvarSlett
 3. Da må jeg sikre meg en hos deg også, du er jo minst like flink som Gro! Tar gjerne i mot noe lite til Adine eller enda mindre til Lillebror! ;oP

  SvarSlett
 4. Hei, har du en plass igjen? Jeg vil gjerne være med på PIF! :D

  SvarSlett
 5. Tusen takk for nydelige gensre! Det var virkelig mye mer enn jeg trodde dette går ut på, så nå har jeg litt angst for hva jeg skal sende til de tre som skriver seg på min liste ;)

  SvarSlett

TAKK for at du gidder legge igjen kommentar! Jeg leser alle kommentarer jeg får, og settes stor pris på.